Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 20. februar 2016. godine

LAV

Posao: Imali ste odličnu ideju sve do trenutka kada su vam bitni saradnici okrenuli leđa. Niste očekivali negativnosti u toj meri koju trenutno uviđate. Imali ste potrebu da ponekada delujete u radu sami, ali ste uvideli da to ne vodi ničemu. Bićete u odabranom društvu.

Ljubav: Neka osoba vas neće ostaviti na miru sve dok joj ne priznate da ste zaljubljeni. Pomalo ste u drugom planu bili, ali se sve iskomplikovalo da ste morali da dignete ruke od nadolazeće bure. Ovde je partner dovoljno uporan da vas neće ostaviti na miru.

Zdravlje: Nemate većih tegoba.

DEVICA

Posao: Otvara vam se polje inostranstva, ali isto tako se uviđa i kolebljiva situacija na koju niste navikli. Pomislili ste da sve ovo može da ide isuviše glatko ali ste se na neki način prešli.

Ljubav: Na pomolu je osoba plave kose koja može biti ozbiljan kandidat da se zaljubite na prvi pogled.

Zdravlje: Malo ste nervozni zbog situacije na kojuniste računali.

devica-horoskop
Pixabay.com

VAGA

Posao: Imate trenutno jako pasivan stav i nekim saradnicima to ume da smeta. Doduše do većeg novca možete doći uz ogroman trud koji vam se isplati, ali ne i ako ste samostalni igrač. U tom slučaju biste mogli veći deo kolača da izgubite.

Ljubav: Omiljeni ste u društvu. Na neki način dovoljno plenite da vam udvaranje neće loše pasti ovaj put.

Zdravlje:  Moraćete radikalno završavati neka pitanja u vezi zdravlja.

ŠKORPIJA

Posao: Imate izuzetno izraženu intuiciju i ne možete da smislite određene poslove na koje ste bacilli već dovoljno vremena. Niste u mogućnosti da birate, ali svakako ćete pokušati da se na neki način domognete bolje partije koja vam donosi određenu satisfakciju kroz naporan rad.

Ljubav: Ovaj segment je izuzetno naglašen pa se nećete isuviše pitati  koliko ćete biti u mogućnosti da proživite ono što vam se plasira. Sudbinski ste pedodređeni da se kroz određene aspekte provučete, upravo tamo gde se drugi muče.

Zdravlje: Posavetujte se sa lekarom jer nešto može da se iskomplikuje.

< Idi na prethodnu stranu    Idi na sledeću stranu >

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku