Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 17. decembar 2015. godine

STRELAC

Posao: Možete danas imati nešto što nazivamo – lažna sreća. Situacija nije kritična ali možete dobiti samo deo kolača koji vam po prirodi stvari pripada. Nemate neki bolji aspekt da navedete vodu na vašu vodenicu koliko bi trebalo. Pomirite se danas sa onim što možete dobiti  jer je sutra već novi dan.

Ljubav: U ljubavi daleko bolja situacija pa se više bavite ovim temama nego finansijskim. Bilo bi dobro da obratite pažnju na osobu u vašem okruženju kako bi proveli ugodno popodne.

Zdravlje: Prilično dobro.

JARAC

Posao: Imate veće želje a gubitaka malo više. Obratite pažnju na neka dešavanja u vašoj radnoj sredini jer neko ovde dosta zabušava. Ne treba da kritikujete već samo da uočite na vreme neke stvari kako kasnije ne bi bilo većih problema.

Ljubav:  Imam utisak da ćete danas da gorite, naročito muški predstavnici ovog znaka. Ne dozvolite da vas ovo poremeti i izvuče iz koloseka jer to vam ne priliči, pa bi ljudi stekli drugačiji utisak o vama.

Zdravlje:  Čuvajte se nazeba i kontrolišite reproduktivne organe.

ovan-planina-horoskop
pixabay.com ©

RIBE

Posao: Imam utisak da će neki gubitak uzdrmati ceo vaš posao i da će vas nešto uplašiti. Ne dozvolite da se to desi jer niste vi krivi i samo su tražili žrtvenog jarca. To ste ovaj put vi. U toku dana ce vam doći i benefičnija energija pa zato nema razloga za toliko brige.

Ljubav:  Na ovom polju izuzetna situacija na pomolu. Osoba sa kojom ćete provesti dan će biti dovoljno zaljubljena da bi bilo dobro da joj uzvratite istom emocijom.

Zdravlje: Stres u jutarnjim časovima će se kompenzovati u bolje raspoloženje u toku dana.

VODOLIJA

Posao: Drage Vodolije, imaćete malo iscrpljujuću situaciju na polju posla, pa se predlaže mali predah oko podneva. Jedna ženska osoba može da vam bude od koristi, ali ćete morati da je pustite da vodi glavnu reč jer u suprotnom možete uvideti da stvari neće ici lako kao uvek.

Ljubav: Dosta strasti je prisutno u vama, ali druga strana kao da to ne uviđa  na pravi način, tako da možete izazvati bes pa i jako loše emocije. Savet je da ponekad povučete ručnu.

Zdravlje: Mogućnost za povišen krvni pritisak, pa se savetuje da malo razmislite pre nego uđete u raspravu danas.

Saznaj kako zavesti vatrene horoskopske znake

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

142 Shares
142 Shares
Share via
Copy link