Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 17. decembar 2015. godine

Težak dan za Blizance, Device, Strelčeve i Ribe. Rak i Ovan konačno mogu da odahnu, a Vodolija bukti od strasti. Danas je dan Jupitera, a ovo je dnevni horoskop za 17. decembar 2015. godine.

OVAN

Posao: Ovog puta se nazire veća količina novca, pa se savetuje da više poradite na projektu, naročito sa mlađim saradnicima. Ove osobe vam mogu doneti mnogo više novca jer su dovoljno radile da je došao dan za naplatu. Proverite bankovni račun da li je bilo priliva, jer je dan odličan za sticanje većih suma.

Ljubav: Izuzetan dan na emotivnom planu. Naročito za žene jer umeju da se podvuku pod kožu šeretski i bez većih napora da osvoje muška srca. Mogućnost jedne tajne ljubavne veze nije isključena.

Zdravlje: Relativno dobro.

BIK

Posao: Poslovi od ranije se ne preporučuju jer neko može da vam daje lažnu nadu da će sve biti u redu. Jedna starija muška osoba sve to gleda i sugeriše vam da se ipak danas ne upuštate u takvu vrstu navodno poslovne šanse. Velike ali lažne nade, pa krajem dana naročito treba obratiti pažnju na sitnice koje mogu da vam zagorčaju život.

Ljubav: Na pomolu je ljubav sa starijim partnerom koji može sugestivno na vas da deluje ovaj put. Može biti osoba rođena u znaku Jarca i da svojom mudrošću doprinese jednoj uspešnoj vezi.

Zdravlje: Izbegavajte hranu u velikim količinama

BLIZANCI

Posao: Neprijatne reči upućene jednoj osobi mogu da vam zatvore vrata za nove poslovne šanse, pa se savetuje da držite jezik za zubima ovaj put. Inaće cete raditi na nivou suvog i dosadnog poslovnog projekta bez imalo mašte. Na pomolu je rutina i nemogućnost napredovanja na poslu na kome ste trenutno.

Ljubav: Danas imate šanse sa jednom Škorpijom da se sretnete na neobičan način. Možda baš u trenutku kada budete gubili nadu za novim pobedama može se pojaviti osoba koja sve to gleda i koja može da vam pomogne.

Zdravlje: Pazite na stomak i povišen krvni pritisak.

bliznci-horoskop-znak
pixbay.com

RAK

Posao: Danas imate mogućnost da ispravite karmu koju imate. Neke stvari će vam se činiti malo neobične ali zapamtite da ništa nije slučajno. Možda vas danas ljudi budu videli kao pravog mudraca. Neko može da vam ponudi dve vrste posla a vi ćete svakako znati kako to da unovčite.

Ljubav: Neko od ranije ulazi u ljubavnu igru ovaj put. Niste loša kombinacija pa se savetuje da probate. Možete imati povećanu maštu za nekim od ranije jer nećete moći tek tako da se emotivno oslobodite upravo aspekata koji govore ovome u prilog.

Zdravlje: Malo ste psihički labilni i ne dozvolite da tako ostane, radite na sebi. Za to je pravo vreme.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

142 Shares
142 Shares
Share via
Copy link