Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 17. decembar 2015. godine

LAV

Posao: Ulaganje ovaj put neće doneti ništa spektakularno. Tranziti na nebu su takvi i vi tu za sada ne možete nista. Pomoć od jedne starije ženske osobe koja je dugo u poslu kojim se bavite svakako može da vam sugeriše na pojedine poslovne akcije i bilo bi dobro da tu osobu i poslušate. Ovaj put ego zaboravite i pokušajte da budete prilagodljivi situaciji.

Ljubav: Što se tice ljubavi, ovde imate malo bolju sliku pa iskoristite dan za opuštanje jer vi to zaslužujete. Moguće da se to neće desiti jer imate pritisak na poslu pa mozda odlučite da ostanete u pripravnosti i da emocije gurate u drugi plan.

Zdravlje: Pazite na imunitet.

DEVICA

Posao: Imam utisak da vas neka vrsta forme malo iscrpljuje. Volite da je sve pod konac ali ovaj put nije sve onako kako vam se čini i morate biti fleksibilniji ili ćete izgubiti kontrolu. Nečije laži vas mogu pogoditi pa se ne savetuje da kalkulišete sa neproverenim informacijama.

Ljubav: Moguće da ćete upoznati neku osobu koja će vam se na prvi pogled učiniti emotivno hladna pa će upoznavanje teći na nekoj distanci. Ako ne bude osoboa za vas, to ćete svakako znati za veoma kratko vreme.

Zdravlje:  Pazite se odredjene doze stresa jer može preći u akutno stanje stresa.

VAGA

Posao: Jedna vest će vas obradovati pa bi bilo dobro da se i opustite. Rad ovaj put može da sačeka jer ste se već dovoljno doprineli celoj organizaciji. Moguće da ćete imati odlične saradnike čija će vam pomoć dobro doći. Jedna starija i iskusnija ženska osoba može da vam pomogne u celoj priči. Nemojte se libiti da tražite pomoć.

Ljubav: Stara ljubav na pomolu pa se i vi malo otvorite po tom pitanju. Odličan početak sa osobom koju već poznajete, tako da uvod neće dugo trajati.

Zdravlje: Obratite paznju na digestivni trakt.

ŠKORPIJA

Posao: Nemojte se danas iznervirati ako budete u maloj neprilici kada budete uočili da ste neke dokumente morali da predaju na vreme a da neki nedostaju. Vaši saradnici ovaj put nisu toliko krivi jer je cela sredina bila malo nemarna. Bolje da pitate savet jedne osobe koja je duže u istom poslu.

horoskop-skorpija-novembar
pixbay.com

Ljubav: Nemojte gubiti poštovanje prema jednoj starijoj ženskoj osobi jer ona to nije zaslužila. Ljubavni susret sa njom nije slučajnost i nemojte olako shvatati stvari u vašem okruzenju, i ovo važi za muške predstavnike. Što se žena tiče, nešto je konkretnija situacija.

Zdravlje: Pazite se gripa.

<<< Idi na prethodnu stranu    Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

142 Shares
142 Shares
Share via
Copy link