horoskop-vaga-ljubav
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 17. april 2016. godine

Ovan menja radni status, Lav traži sigurnost, Ribe aktivne, Bik motivisan, Blizanci birajte reči, Devica flertuje, Jarac ima lošu cirkulaciju, Vodolija skeptična, Rak paniči, Vaga pravi kompromise, Strelac ima ljubavne probleme, Škorpija ima problem sa pritiskom. Ovo je današnji horoskop za 17.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Ukoliko budete imali neprijatnu situaciju na polju posla to je samo odraz nesigurnosti vaših kolega. Bićete pomalo loše raspoloženi kada je vaša finansijska situacija u pitanju. Mislite da je vreme za promenu vašeg trenutnog statusa na koji odavno već pomišljate.

Ljubav: Kada je jedan Strelac u pitanju, imaćete jasnu situaciju koliko se budete otvorili i ostvarili svoj san. Bićete podstaknuti mnogo boljom energijom za neki dan kada vam bude jasna situacija šta je to šta druga strana želi od vas.

Zdravlje: Nemate problem na ovom segmentu.

BIK

Posao: Imate i vi šta da dodate na zajedničkom projektu koji vam donosi mnogo bolju satisfakciju kada radite u timu. Cela grupa je uz vas i podrška je nešto što vam u suštini prija sve dok se ovi tranziti Merkura u vašem prvom polju. Tiče se vas lično i vaše odluke koju morate da donesete.

Ljubav: Možda ste se pomalo povukli iz trenutne ljubavne drame jer nemate dovoljno dobro mišljenje o osobi sa kojom ste u vezi. Ukoliko ste sami ne morate da očajavate, već će se nešto značajno desiti.

Zdravlje: Solidno.

horoskop-sreca-ringispil
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Očekujte veći finansijski priliv ovaj put. Niste morali da se bavite klasičnim poslovima, koji vam ne donose mnogo veću satisfakciju na koju ste u suštini navikli. Bićete u mnogo boljem raspoloženju, kada se budete opustili uz aspekte Venere, koja vam pravi mnogo bolju saradnju među kolegama.

Ljubav: Pomlo ste blokirani u razgovoru sa osobom koja vam je mnogo draga. Pokušajte da umirite datu situaciju rečima, koje ćete birati ovaj put.

Zdravlje: Pomalo ste umorni.

RAK

Posao: Vaš poslovni duh je na izdisaju ovaj put. Imate tenzije ovaj put koje ne možete da prevaziđete bez većeg nerviranja. Pokušajte da radite na sebi. Vaš odbrambeni mehanizam je slabiji ovaj put. Podrška jednog Lava je odlična i ne odbijajte je ni po koju cenu.

Ljubav: Niste sami i to vam je najvažnije. Partner ima ponekad panično ponašanje, kada treba da se donesu važne odluke u vezi vas dvoje.

Zdravlje: Solarni pleksus je problematičan.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share