Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 16. decembar 2015. godine

Bika će rastužiti poslovna informacija, Vaga ne želi da otvori svoje srce, Škorpija može da bude loš izbor za Ribe. Sreda je dan Merkura, a ovo je dnevni horoskop za 16. decembar 2015. godine.

OVAN

ovan-horoskop-znak
pixbay.com ©

Posao: Imaćete relativno povoljnu situaciju na poslovnom planu, jer ovde postoji ugovor i mogućnost potpisivanja, ali sa malom zadrškom. Ne  treba ovo shvatiti dramatično zato što imate imate zvezdu vodilju u jasnom pravcu ka novim pobedama, a naročito vama koji morate uvek da budete pioniri i prvi u svemu što radite.

Ljubav: Jedna mlađa osoba misli na vas i možete imati solidan provod. Iskoristite posle podne za opuštanje i eventualno izlazak do obližnjeg kafića.

Zdravlje: pazite na liniju i izbor hrane, jer je prisutan hedonizam u većoj meri nego obično.

BIK

Posao: Rastužiće vas neka informacija koju ste očekivali na malo drugačiji način. Niste bili spremni na neku vrstu kompromisa pa se situacija u tom smislu drastično ovaj put menja. Sledi povoljniji aspekt posle podne. Naplatićete sve što niste mogli pa se trud svakako isplati u vašem slučaju. Savet je da neodustajete od svojih ciljeva.

Ljubav: Oseća se neka melanholija kod vas pa se savetuje da se ne usamljijete vec izađite u veće društvo kako biste zaboravili na neuzvraćene emocije.

Zdravlje: Pojačan apetit za slatkišima

BLIZANAC

Posao: mala neprijatnost na poslu se nazire danas pa neće biti toliko opušten dan. Bilo bi dobro da se pripremite jednim setom joga vežbi kako biste dan izdržali na povoljniji način. Ne dopustite da sitnice utiču na vaš način razmišljanja i vaš rad jer sve je ovo prolaznog karaktera.

Ljubav:  Muškarcima je relativno povoljnije što se ovog segmenta tiče, ali slabiji pol će imati dosta nejasnu situaciju u vezi sa jednom muškom osobom koja može rečima da saseče neke stvari na emotivnom planu.

Zdravlje:  obratite pažnju na stomak i eventualno povišen krvni pritisak.

RAK

Posao: Posle dobrih ideja šta očekivati osim dobre zarade. Odličan dan za poslovne poduhvate pa se savetuje svakako i veće angažovanje. Timski rad nije na odmet, pa se kolegijalno svakako postavite kako bi sve proteklo u najboljem redu. Mali izdaci su ovde više vezani za dalje investiranje u nove projekte jer naravno posao ne sme da stane.

Ljubav: Muškarci su manje emotivni u odnosu na devojke. Imaju dovoljno svojih briga i misli pa se nešto temom emocija i neće nešto preterano baviti. Devojke sa druge strane isijavaju. Nema potrebe za većim šminkanjem i doterivanjem vi već imate sve što vam je potrebno.

Zdravlje: Malo više uživanja u hrani zamenite dugom  šetnjom.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link