Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 16. decembar 2015. godine

LAV

Posao:  Imaćete dovoljno blokada danas, pa je bolje da neke stvari ostavite iza sebe. Danas niste baš u elementu  pa se savetuje pasivniji stav i ne previše angazovanja. Muškarci su u lošijem položaju samim tim zato što imaju jači ego i ne mogu da se pomire sa porazom. Savet-sutra je novi dan pa i nove pobede.

Ljubav: Osobe ženskog pola imaju više šanse, ali moguća karmička ljubav nije na odmet ovaj put. Otvorite dobro oči i uočićete nekoga potred sebe. Moguće da se neće baš isti dan desiti i ulazak u vezu kojiko se potencira poznanstvo.

Zdravlje:  Problem sa stomakom na psihičkoj bazi.

lav-horoskop-znak
pixbay.com©

DEVICA

Posao: nešto će vas doslovno uplašiti ovaj put. Niste svesni u šta ste se upleli, ali prijaće vam promena svakako pa se savetuje da sačekate malo da se neke stvari slegnu do podne. Ovde jedino može da iscrpi celu situaciju vas pesimizam i džangrizavost. Nemojte preterati u svom stavu, jer se nazire bolja poslovna šansa u drugoj polovini dana.

Ljubav: Vaši idealni partneri danas su Škorpija ili Jarac. Poznanstvo onim slobodnim se nazire preko radnog mesta pa danas se potrudite da fascinirate osobu drugog pola, jer se svaki trud isplati.

Zdravlje: iznenadni sokovi vas ovaj put neće remetiti u dnevnom ritmu.

VAGA

Posao: Ovaj put ste sami u poslovnoj situaciji i imam utisak da ste delom sami krivi. Poruke koje ste trebali da dobijete od ranije će vam stici. Taj stav koji trenutno imate morate da menjate ako mislite da se desi ono čemu ste se okrenuli, ali ovaj put leđima. Situacija se menja u drugoj polovini dana jer možete dobiti pomoć od jedne osobe rođene u znaku Jarca.

Ljubav: Ne želite da otvorite svoje srce na pravi način jer uviđate da je bolje da neke stvari ostavite iza sebe. Stav koji danas gajite nikome dobro neće doneti. Poslusajte savet prijatelja.

Zdravlje: problemi sa kostima i cirkulacijom.

ŠKORPIJA

Posao: Poslovne veze sa inostranstvom ovaj put neće izostatiš, šta više moći ćete da nastavite saradnju duži period. Imate zaštićena leđa i svakako podrsku prijatelja kao i ljudi iz okruženja. Na vama je da danas zasučete rukave svakako trijumf neće izostati.

Ljubav: Situacija na ovom planu može da vas vine do neba ili ukopa u zemlju. Sve zavisi od toga kako se vi postavite  i koga ćete prihvatiti za prijatelja, a koga za nešto vise.

Zdravlje:  radikalne promene su ovaj put dobro dosle

<<< Idi na prethodnu stranu    Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku