Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 16. decembar 2015. godine

STRELAC

Posao: Imaćete malo mračniju situaciju danas na poslu, jer niste sve obaveze na vreme izvršili. Bilo bi dobro da se suzdržite danas od odliva besa za stvari za koje ste sami krivi. Moguce da će vam pomoći mlađa ženska osoba, ali samo ako budete spremni da se menjate jer u suprotnom ništa pozitivno nećete privući u svoj život.

Ljubav: Poznanstvo sa jednom kvalitetnom osobom ovaj put neće izostati, jer vi zasluzujete da se zaljubite i ostvarite na ovom polju. Savet je, da dobro uvidite sta partner želi, a to vai za zauzete jer su u suprotnom mogući konflikti.

Zdravlje: Malo masnija hrana može da vam napravi problem u digestivnom traktu.

JARAC

Posao: Počećete dan sa sitnijim poslovima i velikim nadama. Vaše želje mogu biti izuzetene ali ništa na veliko i dugoročno. Ceo vas rad nadzire šef pa vam se svakako pruža šansa da ga fascinirate. Aspekti Saturna na koje ste vi navikli ovaj put ne može da napravi ozbiljne probleme na ovom segmentu.

Ljubav: Danas ste više u znaku strasti nego u ljubavi. Moguća teža komunikacija zbog udaljenosti  ili eventualne nestabilnosti  izmedju vas i vašeg partnera. Strpljeni spaseni kako glasi poslovica i ovaj put sa jasnom prukom.

Zdravlje: Mogućnost hirurske intervencije.

VODOLIJA

Posao: Dan kreće sa beneficnom energijom, ali se nešto može ispreciti na putu takvoj situaciji. Jedna ženska osoba rođena u znaku Bika može imati jako lose vibracije na vaše poslovne poduhvate pa se savetuje oprez prilikom komunikacije i iznošenja stavova osobama koje odgovaraju ovom znaku.

Ljubav: Više volite da se zabavljate i lake igre, nije na odmet i da ćete imati prilike za tako nešto jer ćete ući u pogrešno društvo pa se savetuje oprez i ako dođe do nesuglasica vi to morate da na vreme predvidite jer u suprotnom potrošeno vreme na određene osobe vodi rasipanju energije bez osnova.

Zdravlje:  Proverite reproduktivne organe.

RIBE

ribe-horoskop-znak
pixbay.com©

Posao: Jedna ženska osoba može da vam donese konstruktivno poslovno rešenje. Možda se malo iscrpite tokom rada, ali regeneracija je zagarantovana svakako pa se savetuje da se rukavi zasuču svakako. Razrešenje nekih sporova nosi bolju energiju ovog puta pa je moguća i beneficna energija na ovom polju.

Ljubav: Trauma koju možete doživeti je savet dana za vas. Ne puštajte sumnjive osobe u vaš život jer vas nisu zasluzili, a mogu biti izuzetno navalentni sa druge strane. Škorpija može ovaj put da bude taj loš izbor.

Zdravlje: Pazite se gripa i virusa.

Saznajte i zašto je dobro oženiti se Ribama

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku