Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 15. decembar 2015. godine

LAV

Posao: Danas ćete gubiti interesovanje za posao kojim se bavite. Možda uvidite da stvari i ne idu u vašu korist i da možda gubite vreme na radnom mestu. Informacije koje budu stizale do vas će vam pomoći prilikom izbora prave aktivnosti. Svako čekanje na istom mestu donosi lošiju energiju pa se svakako savetuje promena.

Ljubav: Nešto sudbinski možete doživeti ali mi se čini da i neće biti baš ugodna situacija, jer ste možda uvideli malo gušenje od strane partnera. Takvi aspekti naziru dosta slobode pa i raskide.

Zdravlje: Dan je dobar za radikalne zahvate po pitanju zdravlja.

DEVICA

Posao: Dan je odličan za sklapanje poslovnih aranžmana kao i za sklapanje ugovora. Ono na šta bi morali da obratite pažnju jesu sitna slova na dokumentima  koje potpisujete. Posao preko jedne ženske osobe nosi izuzeto dobru šansu pa je svakako iskoristite.

Ljubav: Više maštate o braku i sudbini nego što to i realizujete. Doduše ne morate nigde da žurite jer ste i onako već  zaljubljeni. Stvari  će se odvijati svojim tokom.

Zdravlje: Trebalo bi da obratite pažnju na krvnu sliku jer postoji mogućnost povišenog šećera u krvi.

VAGA

Posao: Savetuje se da razmislite o početku jer imate izuzetno dobre aspekte na poslovnom segmentu. Vaše ideje mogu biti izuzetno uvažene pa se trudite da ih što više iznosite. Nemojte odustajati od zacrtanog cilja ako se eventualno pojave loše vibracije na početku dana.

Ljubav: Više ste dobar kalkulant nego što ste emotivno vezanu za neku osobu u ljubavi. Najviše vam prijaju intelektualni tipovi pa sa njima provedite divan dan.

Zdravlje: Moguća nervoza jer ste više angazovani nego inače.

vaga-horoskop-mesecni
pixabay.com ©

ŠKORPIJA

Posao: Imate šansu da naplatite sve što vam neko duguje. U svakom slučaju izuzetan novčani priliv od ranijeg angažovanja. Možete doživeti pravi procvat. Preduzetničkog duha sigurno neće manjkati pa bi bilo dobro da se bavite većim poslovnim aranžmanima, jer možete očekivati siguran priliv novca.

Ljubav: Veliki ljubavni susret na pomolu naročitio za muške predstavnike ovog znaka. Možete biti danas izuzetno šarmantni. Prisutna zavodljivost na jednom velikom nivou.

Zdravlje: Odlično.

<<< Idi na prethodnu stranu    Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link