Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 15. decembar 2015. godine

STRELAC

Posao: Nešto vas iscrpljuje ali je ipak vredno da se potrudite na ovom polju jer nagrada svakako može da dođe u obzir. Dosta su se neke stvari kod vas krčkale pa je ovo idealan dan da se to i realizuje. Imaćete dovoljno elana za nove pobede koje već duže vreme priželjkujete. Novac svakako zagarantovan pa budite široke ruke i poklonite deo kako bi energija i dalje nastavila da kruži.

Ljubav: Možete da šarmirate osobe drugog pola i da imate dosta uspeha na polju emocija. Može neko od ranije da vam se pojavi i da se oseti privlačnost već pri prvom susretu.

Zdravlje: Pazite na grlo, mogućnost upale.

JARAC

Posao: Sitniji poslovi vam mogu doneti satisfakciju i uliti dovoljno nade za dalji rad. Možda ćete morati malo da sačekate dok se neka situacija malo ne promeni što se papirologije tiče jer se ovde traži neka vrsta protokola. Ne dozvolite da vam ove stvari uskrate pravo na bolje partije.

Ljubav: Moguće dopisivanje i flert koji počinje neobaveznom komunikacijom. Vaše udvaranje možete ovaj put suptilnije pokazati na nivou reči i kratkih poruka.

Zdravlje: Manji pritisak neće izostati samo ako budete pustili da se stvari dešavaju svojim tokom.

VODOLIJA

Posao: Iznenađenja nikad dosta, pa je tako i ovaj put. Neko saopštenje može da vam donese izuzetno neprijatnu situaciju na polju finansija jer Uran, vaš vladar, diktira malo drugačiji tempo od onog na koji ste računali. Možete sve okrenuti u svoju korist, ali ćete morati da sačekate malo benefičniju situaciju na nebu.

Ljubav: Imate strasti i emocije, ali mali problemi mogu da vas odvuku od eventualnih pokušaja na akciji na ovom segmentu. Zaslužujete ono najbolje pa uzmite ono što vam pripada.

Zdravlje: Pazite se iznenadnih događaja jer oni mogu da se odraze na kardiovaskularni sistem u malo lošijoj formi.

ribe-horoskop-znak
pixbay.com©

RIBE

Posao: Za one koji ne rade, moguće da će imati izuzetno povoljne vesti za početak poslovanja u nekoj firmi. Možete očekivati pomoć od starije ženske osobe koja može da vam pruži i više nego što očekujete a to će vreme pokazati. Sve u svemu, izuzetno povoljan dan za one koji do sada nisu našli posao.

Ljubav: Možete odati utisak neemotivne osobe, što se svakako ne savetuje. Vaše lične planete ovaj put prave veliku kamuflažu pa, iako ima simpatija prema osobama suprotnog pola, one to neće uvideti. Savet je da se više otvorite u komunikaciji.

Zdravlje: Odlično

Saznajte više o horoskopu za celu nedelju

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link