Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 15. decembar 2015. godine

Lav danas gubi interesovanje za posao, a za Device je idalan dan za poslovne poduhvate. Vage očekuje običan dan emotivnog kalkulanta, dok Jarac može očekivati zanimljivo flert dopisivanje. Danas je dan Marsa, a ovo je dnevni horoskop za 15. decembar.

OVAN

Posao: Ovog puta se možete opustiti jer imate benefičnu energiju. Naravno, danas je dan Marsa, vaše lične planete i možete ga proživeti punim plućima. Neke stvari na poslovnom planu mogu biti u žiži interesovanja i to je započeto ranije. Projekti od pre dolaze u obzir jer morate nešto da završite u duhu retrogradnosti i samom postavkom planeta u vašem polju posla.

Ljubav: Malo opuštanje nije na odmet. Bićete u prijatnom društvu sa osobom suprotnog pola. Dan je odličan za flert pa ga iskoristite, jer to zaslužujete.

Zdravlje: Solidno, bez većih problema.

BIK

Posao: Neke stvari u životu ne možete zobići. Može neka situacija da vas dovede do pucanja, ali vi se svakako nećete predati, jer postoji mogućnost da sve bude rešeno u vašu korist. Iznenađenje će biti upravo timski rad kojim stičete više samopouzdanja u radnoj sredini. Iskoristite drugu polovinu dana za opuštanje.

Ljubav: Što se ljubavi tiče, ne možete ostati ravnodušni u vezi sa jednom osobom i od vas se traži malo više poštovanja. Možete biti namagnetisani pa sve da pokvarite. Ostanite dosledni sebi i svojim stavovima i ne dozvolite da glasine utiču na vaš način razmišljanja.

Zdravlje: Moguće je da ćete imati povišen krvni pritisak usled nekih događaja.

BLIZANCI

Posao: Ovaj put tajne nećete moći da sakrijete niti da zadržite jezik za zubima pa samim  tim se nazire malo kompleksnija situacija kod vas i puno konflikta. Budite oprezni kome otvorno iznosite činjnice o svom poslu. Jedan muška osoba igra ključnu ulogu u ovoj priči i može da vam  pomogne. Nemojte odbijati njegovu dobru volju jer sami, kako ste navikli, nećete moći.

Ljubav: Tu se nešto veliko dešava ali vi nećete da priznate i sve držite pod velom tajne. Aspekti Urana su baš suprotni i možete očekivati slobodu pa i da se otkrije o kome često mislite.

Zdravlje: Proveritre hormone, moguć disbalans.

bliznci-horoskop-znak
pixbay.com

RAK

Posao: Opteretićete se sitnicama koje vam neće doneti posebnu dobit. Neko posmatra vaše postupke, pa možete biti i neprijatno iznenađeni nečijom surovom istinom upućenoj upravo vama. Bilo bi dobro da se više rasplinite na nešto novo i originalno jer vi i niste znak koji bi se bavio stvarima koje ne doprinose vašem uspehu.

Ljubav: Mogućnost poznanstva. Ali to može kod vas ići malo čupavo i da se stvari konkretizuju povoljnije u drugom delu dana ili predveče. Nećete moći na situaciju da utičete pa se savetuje prilagođavanje.

Zdravlje: Pazite se stomačnog virusa.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link