Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 11. januar 2016. godine

LAV

Posao: Niste baš sigurni u ono što ste u stanju da uradite. Neko je ovde možda u pravu kada kaže da ste sebe visoko uzdigli. Okolina misli da imate problem sa egom kada u nekim situacijama počinjete da gubite. Niste uvek raspoloženi za priču i nove pobede.

Ljubav: Možda ste malo više ljuti na osobu pored sebe jer vam nije od pomoći pa čak ni podrška.

Zdravlje: Manja vrtoglavica usled slabe fizičke aktivnosti.

DEVICA

Posao: Ovo polje je još uvek u statusu mirovanja pred veliku buru. Još niste sigurni da li je to baš put kojim bi krenuli u narednom periodu. Donosite dugoročne ciljeve i niste neko ko bi se vraćao unazad jer smatrate da život nosi nove izazove i da treba da pokušate još mnogo toga.

Ljubav: Postoji nada da je osoba koja zavređuje vašu pažnju još uvek prisutna u vašem srcu. Pokušajte da izgladite odnos.

Zdravlje: Loš način života vas vodi na loš put.

ljubavni-horoskop-za-2016-godinu
Pixabay.com

VAGA

Posao: Ovaj put sami provlačite par ideja. Dovoljno ste u poslu pa ste i sami stekli utisak da nešto nije toliko komplikovano ako se malo više potrudite. Niste sami u celoj priči ali se isto tako dvoumite da li bi bilo dobro da se povremeno oslonite sami na sebe bez većeg izgovora.

Ljubav: Situacija na ovom polju može biti odlična ako uspete da odigrate na pozitivan način sa osobom koja je pored vas. Slobodni mogu imati izuzetno prijatno iznenađenje jer jedan Jarac može da im iskaže osećanja koja duže vreme krije.

Zdravlje: Moguće da ćete imati manji nazeb.

ŠKORPIJA

Posao: Niste neko ko će skrštenih ruku sedeti ovaj put. Imate dovoljno posla da bi mogli da se zapitate da li vam treba dobar asistent u celoj priči. Jedan Blizanac bi mogao da vam dobro dođe u pregovorima sa klijentima a naročito na polju inostranstva.

Ljubav: Imaćete malu avanturu, ali vam se savetuje da ovaj put dobro razmislite o svemu. Nećete imati i drugu šansu ako pokvarite odnos sa postojećim partnerom.

Zdravlje: Možda vas virus ovaj put neće zaobići.

<<< Idi na prethodnu stranu   Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link