Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 11. januar 2016. godine

Vaga u dobroj fazi, kod Device zatišje pred buru, a Vodolija pred testom zrelosti. Bik u totalnom ofsajdu, a Blizancima sve ide naruku. Lav ima veliki problem sa egom i gubi dodir sa realnošću. Tako stoji horoskop za danas, 11.01.2016. godine.

OVAN

Posao: Možda niste očekivali prijatno okruženje na poslu koje su vam priredile vaše kolege. Prepoznali su vaš talenat i zalaganje koje je svima donelo satisfakciju pa su se ovom prilikom i zahvalili na najbolji mogući način. Nemojte da se iznenadite ako budete imali potpunu podršku na koju niste računali.

Ljubav: Osoba u vašem okruženju je neko ko misli na vas. Možete očekivati i da vam priđe jer ste u mislima ove osobe već duže vreme.

Zdravlje: Nemate velikih problema na polju zdravlja.

BIK

Posao: Status kvo na polju posla i dalje traje. Nema potrebe za većim angažovanjem koliko za čišćenjem stvari za temelj koji postavljate. Možda na početku priče i nemate veću podršku, ali ne očajavajte jer ćete je kroz neko vreme dobiti.

Ljubav: Osoba na koju mislite može biti zauzeta pa se ne savetuje da se upustite u avanturu koja nema veću perspektivu.

Zdravlje: Bubrezi su vam slaba tačka.

horoskop-blizanci-karakteristike

BLIZANCI

Posao: Možda ste se jednim delom malo više umorili. Prija vam malo pasivniji stav pa samim tim i podrška osoba rođenih uznaku Ovna ili Strelca koji bi mogli da vam pomognu da celu stvar dovedete do savršenstva. Pomoć koju biste dobili nećete morati da molite jer se uviđa da je taj način najbolji za sve.

Ljubav: Imate još uvek sreću da ste sa osobom koja vas voli. Možete očekivati više ovaj put emocija nego obično.

Zdravlje: Posetite zubara.

RAK

Posao: Možda ste ovaj put malo preterali u svojim zahtevima pa se ne uklapate dovoljno u celu priču sa ostalim članovima. Više bi vam odgovarao individualni posao gde se možete u tom smislu izražavati bez većih kočnica. Ljudi oko vas žele deo kolača što bi po pravilu tako i trebalo.

Ljubav: Malo ste simpatični u celoj situaciji koju imate jer se pomalo stidite svojih emocija. Nešto ste započeli i sada nema nazad.

Zdravlje: Imate problem sa venama.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link