Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 11. januar 2016. godine

STRELAC

Posao: Možda ste neko ko ne ume da širi pesimizam koliko ćete biti više zabinuti za svoje finansije koje su počele prilično da vam se smanjuju. Prilivi novca bi mogli da vam postanu prioritet ali to ćete moći da realizujete tek na duže staze. Za neke poteze je potrebno duže vreme.

Ljubav: Ovde ste na ivici da raskinete. Možda jednim delom partnera podržavate ali drugim ste sigurno daleko od cele priče.

Zdravlje: Problem sa krvnom slikom vas navodi da se angažujete dodatno na ovom polju.

JARAC

Posao: Naravno ovde je pozitivna slika naročito za one kojis u već u poslu. Oni koji traže posao imaće šansu da se povuče priča oko toga već ada kako bi na vreme isplanirali svoje aktivnosti. Niste neko ko bi čekao na nečije sugestije već sami odlučujete o svemu.

Ljubav: Mlađa ženska osoba može da vas razočara. Niste slutili nečije namere pa se ovde nazire raskid jako brzo.

Zdravlje: Problem se nazire u predelu glave a naročito kod gornje vilice.

ljubavni-horoskop-nedeljni-pixabay
© pixabay

VODOLIJA

Posao: Kroz vreme ćete uvideti da ništa nije slučajno jer kroz razne situacije morate da uvidite kako u suštini stvari stoje. Možda se od vas traži i polaganje testa zrelosti kako bi mogli da se što bolje uklopite za period koji vam se plasira. Vi na ove aspekte trenutno nemate veći uticaj.

Ljubav: Vazdušni znaci su još uvek pravi izbor za vas jer se na neki način možete izuzetno dobro uklopiti u zajednički milje koji imate.

Zdravlje: Savet je da povedete računa ovaj put o sebi, jer ćete biti dodatno iscrpljeni.

RIBE

Posao: Niste baš sigurni u vaše umeće u poslu u kome ste trenutno. Možda ste u malom grču i tražite pomoć. Ne morate da očajavate jer ste dovoljno dugo radili da ste dosta toga savladali i nemate nameru da odustajete koliko malo da odmorite.

Ljubav: Možda nekoga od ranije niste ovaj put zaboravili koliko ste u priči sa pogrešnom osobom. Niste vi krivi. Nešto je moralo u tom duhu da se desi da znate na čemu ste.

Zdravlje: Treba da obratite pažnju na oštre predmete jer Mars je ovaj put malo problematičan i daje lošiju energiju na polju vašeg zdravlja.

Pročitajte kako stoji vaš horoskopski znak

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku