Magazin

Đani puši sveću, guraju mu flašu u usta, a evri se sami lepe na znojavo čelo (VIDEO)

djani pijan

Pevač narodne muzike Radiša Trajković Đani slovi za jednog od najangažovanijih pevača na balkanskoj folk sceni. Njegovi nastupi često umeju da odu u bizarnom smeru, pa danima budu među glavnim temama na društvenim mrežama.

Nakon što je javnost zapalio snimak u kojem je pevač pio iz tuđe cipele, na mrežama se pojavio i video u kojem mu gost gura flašu pića u usta.

Djani

Đaniju su ruke bile pune novčanica, lepili su mu ih i po licu ,a pevač je u jednom trenutku pokušao da otme gostu evre iz ruku.

Slađana Trajković, supruga popularnog pevača, oglasila se kako bi dala svoj komentar na snimak koji je postao apsolutni hit na društvenim mrežama, a u kom njenom mužu stavljaju flašu u usta dok on prethodno puši sveću.

– Ja to nisam videla verujte mi – počela je, a potom objasnila kako ona reaguje kada vidi takav snimak.

– Da vam kažem Đani je pre svega narodski čovek, 99 posto je neko hteo da mu da da popije vodu, ali je to malo drugačije ispalo na snimku. Đani nije balavac, on je stalno po tim svadbama i ako neko zna da se ponaša to je on. To bi bilo isto da sam ja žedna pa mi neko prinese čašu ili flašu, pa je to ispalo tako bezveze – kaže Đanijeva žena i dodaje da njen suprug zna gde mu je limit:

– Đani nikada ne ide preko granice, zna on dokle je merilo i ide do granice do koje on želi – tvrdi Slađa.

Na konstataciju da je izgledalo kao da su pevača povredili postupkom, ona je istakla:

– Ne, nema šanse, to je svadba kod roma. Njega romi mnogo vole i poštuju. Ja znam kada ga zovu, Đani pusti spikerfon i ja čujem koliko ga oni uvažavaju, kako ga mole da dođe kod njih na veselje – bezbrižno kaže pevačeva supruga i tvrdi da folker uvek drži sve pod kontrolom:

– Đani i te kako zna da bude drzak i bezobrazan kada mu nešto ne odgovara. Svi misle da je on meden i da kod njega sve može, ali verujte ne može. On postavlja granice koliko može – zaključila je Slađa.

Izvor: Mondo, Blic

Đani peva u avionu: Bizarne scene sa Palminog putovanja sa medicinarima u Egipat vol.1

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

314 Shares
314 Shares
Share via
Copy link