Magazin Srbija

Đani peva u avionu: Bizarne scene sa Palminog putovanja sa medicinarima u Egipat vol.1

djani-avion-palma
Foto: PrintScreen

Tragikomičan snimak se pojavio na Tviteru, a zabeležen je na putu za Egipat. Snimak je nastao na letu za Egipat. U pitanju je putovanje koje je organizovao Palma kako bi se zahvalio zdravstvenim radnicima.

Na snimku se pored harmonikaša i pevača Đanija vide ostali putnici, koji nose maske, snimaju pevača i uživaju u njegovom nastupu.

Takođe, putnici pišu da je u avionu bio i političar Dragan Marković Palma, ali se on na snimku koji kruži Internetom ne vidi, piše Nova.

Let u kojem su odzvanjali hitovi pevača je Palmin let za Hurgadu. Jagodinski političar je, kako je najavio pre par meseci, na odmor poveo zdravstvene radnike.

Poznajući Palmu i putovanja koja on organizuje, ovo je samo prvi u nizu tragikomičnih snimaka koji nas očekuju tokom narednih nekoliko dana.

Kako bi ugođaj bio što bolji, domaćin ovog putovanja angažovao je pevača Đanija za dobro raspoloženje. Ako nas Palma ne bude izneverio, očekuje nas snimak kolceta u plićaku Crvenog mora, demontracija borilačkih veština, a neće biti na odmet ni koji kadar domaćinskog krkanluka.

Palma pravi žurku u Hurgadi: U delegaciji od 130 ljudi i Đani, biće dobar provod

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

502 Shares
502 Shares
Share via
Copy link