Magazin Srbija

Drobnjaku uz titulu počasnog građanina i 10 ari placa u Dragačevu, ali to je tajna, zna samo Blic

zoran-drobnjak
Foto: Tanjug / Sava Radovanović

Milivoje Dolović, mladi predsednik opštine Lučani, “tajnu informaciju” o tome kako su stanovnici Dragačeva odlučili da se oduže direktoru Puteva Srbije Zoranu Drobnjaku za sve što je uradio za njihov a i svoj kraj, poverio je “samo Blicu”.
Jer niko naravno drugi to ne zna, a i kako se bolje izreklamirati kao mlad političar i istaknuti član u usponu, nego preko nekog portala.

Došlo je vreme, smatra Milivoje Dolović, da Zoran Drobnjak konačno sazna ono što je bilo strogo čuvana tajna, pa je istu poverio Blicu.

-Drobnjak će od nekod od lučanskih odbornika, kao odug za sve što je uradio za našu lokalnu samoupravu, na poklon dobiti 10 ari zemlje pogodne za gradnju vikendice. U kom selu tačno – još uvek ne znamo jer je nekoliko odbornika ponudilo svoje parcele, tek odabir je završnoj fazi a opredeljujući kriterijum biće najlepši voćnjak, – kaže Dolović.

Mlađani gospodin Milivoje kaže da je Zoran Drobnjak rodom iz obližnjeg Čačka i podseća da je on mnogo uradio za Lučane kada je u pitanju unapređenje putne infrastrukture i rekonstrukcija puteva koje su proteklih godina često trpeli štetu zbog poplava.

Dodajmo da je i on takođe iz Čačka. Čudno mesto taj Čačak, sve putari i graditelji. Velja (valjda ga niste zaboravili), Drobnjak…

-Ceneći sve što je učinio za nas, Zorana Drobnjaka ćemo u četvrtak, povodom dana naše opštine, na inicijativu proglasiti počasnim građaninom Lučana. A da ovu titulu, najviše opštinsko priznanje, ne delimo baš često. Poslednji koji je dobio bio je Tomo Čolović, rodom iz dragačevskog sela Kaona, a koji trenutno živi u Nišu, jer je 1999. kao pripadnik 63. padobranske brigade učestvovao u bici na Košarama, – kaže Milivoje Dolović za Blic.

Dakle, da rezimiramo: Drobnjak (SNS) će od odbornika iz Dragačeva (sigurno isto SNS, neće drugi da daju tuđem) da dobije na poklon 10 ari za vikendicu (koji li će domaćin da izvuče kraću slamku) a sve to novinskoom portalu “poverava” mrtav ozbiljan predsednik opštine Lučani (SNS).

Ko će kome ako neće svoj svome, je l’…

I uz to će Drobnjak da bude počasni građanin, rame uz rame uz pripadnika 63. padobranske…

Podsetimo, Zoran Drobnjak „preživeo“ je čak šest Vlada i dve rekonstrukcije, a Ana Brnabić mu je peti premijer.

„Preživeo“ je i prvostepenu presudu kojom je pred Specijalnim sudom u Beogradu, u julu 2017, osuđen na godinu dana zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja prilikom izdavanja dozvola preduzeću „Nuba invest“. Drobnjaku je tada izrečena i zabrana rada na javnoj funkciji od tri godine.

Da nije na sajtu Njuza proveravali smo više puta, kad ono,jok, nije. Kako Blic javlja, Zokija Dragačevo obožavLJa.

Tužilac se probudio pred izbore i podigao optužnicu protiv Zorana Drobnjaka

Čitajte Luftiku na Google vestima

121 Shares
121 Shares
Share via
Copy link