Beograd Magazin

Beograđanka prvi put sela u auto, pa simpatičnom porukom nasmejala tenzične vozače (FOTO)

auto škola panda
Foto preuzeta: www.autoskolapanda.rs

Poznato je saobraćajno ludilo koje već decenijama vlada u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i drugim većim gradovima, a zbog koga vozači iz provincije ili početnici za volanom u strahu izbegavaju vožnju užarenim gradskim ulicama.

Jedna početnica odlučila se na simpatičan, ali i vrlo promišljen potez jer je na zadnjem staklu svog vozila okačila interesantnu poruku.

„Tek sam sela u auto, ne trubi, uspaničiću se, ugasiće se i onda ništa nismo uradili“, stoji kao upozorenje drugim učesnicima u saobraćaju.

Dovoljan je stres kada automobilom prvi put samostalno ulazite u saobraćaj, a imajući u vidu nervozu i agresiju beogradskih vozača, koji su sinonim za saobraćajnu tenziju, nivo uzbuđenja, straha i stresa dostiže zabrinjavajuće okvire zbog čega se jedna ovakva originalna ideja zaista mora pohvaliti.

Svima nam fali tolerancije, potpuni remont živaca, a zar postoji bolji lek i terapija od osmeha na nečiju nevinost, blagost i početnički entuzijazam!?

Svima bi nam bilo mnogo lepše i lakše za preživeti ovaj naporan i stresan život kada bi samo malo više razumevanja imali za ljude oko nas, kada bi izbrojali do 10 umesto da impulsivno preko jezika pobrojavamo članove familije nepoznatih sugrađana.

Baka Zorka (104) kaže da je u životu najvažnije imati lepog čoveka i dobru rakiju (VIDEO)

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

90 Shares
Share via
Copy link