Magazin

Nestali TV kuvar iz Beograda pronađen u Sloveniji, pao sa bocama droge!

TV kuvar Dejan Markus čija je sestra pre nekoliko dana obelodanila na Fejsbuku da joj se nije javio od 6. februara, uhapšen je 7. februara u Sloveniji nakon što su slovenački policajci u njegovom automobilu pronašli veću količinu droge u bocama, piše Jutarnji list.

Kako saznaje Jutarnji.hr, Markus je 7. februara prešao hrvatsku granicu i ušao u Sloveniju.

U automobilu je imao pravi mali “bingo”, koji su otkrili slovenački policajci u pretresu vozila.

Iz pouzdanih izvora „Jutarnji.hr“ saznaje da je Markus prevozio tri litra amfetamina u bocama u obliku onih za ulje, a pronađene su prilikom pretresa.

Odmah su mu stavljene lisice na ruke i odveden je u policijsku stanicu, a s obzirom na to da je reč o stranom državljaninu, određen mu je pritvor.

„Da li je drogu u Sloveniju uneo iz Hrvatske, pa ju je nameravao dati nekom dileru ili krajnjim korisnicima, nije poznato. Takođe, nepoznato je odakle mu droga i da li je imao saučesnike“, piše ovaj list.

Njegova sestra ne može doći sebi od šoka jer je vest o bratovu hapšenju saznala iz medija.

„Uhapšen sa drogom? Ne mogu da verujem da bi moj brat bio tolika budaletina. Pa on i ne puši. Ako je pritvoren, zar nema pravo na poziv? Ako je zaista pritvoren, ne mogu verovati da bi bio toliko bezosećajan da nije obavestio svoju porodicu. Ne znam šta da mislim, jer od petka, otkad je nestao, život nam se pretvorio u rasulo“, rekla je Markusova sestra za Jutarnji.hr.

Fudbal, dilovanje, nasilje: Ko je Sloba Snajper koji je večeras izbegao smrt?

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

178 Shares
178 Shares
Share via
Copy link