Beograd

Navodni kupac Megatrenda navodno pretučen

dejan-djordjevic-megatrend-1

Kako saznaje N1, kontroverzni navodni kupac univerziteta Megatrenda, Dejan Đorđević, pretučen je na Novom Beogradu ispred zgrade u kojoj živi. On je napad prijavio u petak uveče, a policiji je izjavio da je zadobio više udaraca po telu.

Prema nezvaničnim saznanjima N1, Đorđeviću je nešto posle 18 časova ukazana pomoć u Urgentnom centru, posle čega je pušten na kućno lečenje.

Prilikom napada Đorđević je zadobio lakše telesne povrede.

Prema poslednjim informacijama, Đorđevića su pretukli vlasnik stana u kojem živi i njegov sin, iz razloga što oštećeni mesecima nije plaćao kiriju.

Đorđević je ranije za Blic izjavio da su ga u petak pre podne “tri osobe fizički napale ispred zgrade”, ali nije hteo da kaže u kojoj meri je povređen i šta se tačno dogodilo.

Dosadašnji vlasnik Megatrenda Mića Jovanović rekao je da je zatražioraskid ugovora sa Đorđevićem, i za N1 izjavio da je kupcu univerziteta verovao na reč, jer ga je, kaže, omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću.

Đorđević je demantovao da je podnet zahtev za raskidom ugovora, i kako kaže, pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdi da na njegovu adresu nije upućen zahtev, predlog ili ponuda da se raskine ugovor o kupovini Megatrenda.

Akademici, predsednici, znalci i laici raspravljaju o diplomi ministra policije, a Srbija živi megatrendizaciju smisla

Dragana Krstić

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link