Magazin

“Dečko traži da ostavim sina iz prvog braka i odlučila sam da ga poslušam”

Saveti koje čitaoci traže u magazinima često su vrlo intersantna, ali ima i onih pomalo bizarnih. Jedno takvo poslato je u rubriku “Draga Vendi” i šokiralo je javnost. Naime, jedna žena je potražila savet jer želi da ostavi sina iz prvog braka zbog budućeg muža, ali se boji kako će na to reagovati njeni roditelji.

“Draga Vendi, dečko me zaprosio. Ja imam sina iz prvog braka, a starateljstvo delim sa svojim bivšim suprugom. Moj dečko takođe ima ćerku iz prvog braka, ali je ne viđa. Odmah mi je rekao da neće prihvatiti mog sina i da trebam da ga napustim kada se venčamo”, započela je nepoznata žena svoju ispovest.

“Odlučila sam da tako i uradim”, kaže ona mrtva hladna, ali, ima tu nekoliko problema.

“Ostaviću ga kad se venčamo, ali moj verenik želi da to uradim odmah. Međutim, ne znam kako da kažem svojim roditeljima koji jako vole unuka. Oboje su bolesni, otac mi ima rak, a majka pati od depresije. Bojim se da bi ih to jako pogodilo”, zabrinula se gospođa i zatražila savet od izvesne Vendi.

Vendi joj je kratko odgovorila:

“Ostavićeš sina zbog monstruma koji ne viđa svoju vlastitu ćerku? Jesi li toliko očajna za mužem pa ćeš pristati na sve? Potraži pomoć psihologa i psihijatra, treba da te je sramota”.

Velike ljubavi se vole, a malene ožene

 

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

18 Shares
Share via
Copy link