Magazin

Video sam šta deda od 70+ radi na plaži i moram da upozorim sve koji dolaze sa decom

plaza-more
Foto: EPA-EFE/MANUEL LORENZO

Roditelji često upadaju u zabludu da su im deca u morskom plićaku bezbedna i sigurna od bilo kakve nevolje, ali jedna navika koju često praktikuju ljudi sa Balkana mališane ćini „glinenim golubovima“ kada se radi o predatorima.

Jedan mladić iz Crne Gore, koji se na Tviteru potpisuje kao „Madriđanin“, skrenuo je na pomenutoj društvenoj mreži pažnju roditeljima koji svoje mališane kupaju u moru bez odeće, da na taj način, omogućavaju pedofilima šansu da razgolićenu decu fotografišu, te dalje dele takav sadržaj između sebe.

Naime, kako je napisao, pre dva dana, video je starijeg muškarca kako na plaži fotografiše decu, zbog čega se i odlučio da sve podeli na Tviteru.

Njego apel na ovoj društvenoj mreži, ubrzo je postala jedna od najviralnijih objava.

„Molim vas oblačite deci na plaži kupaće. Nema mali su i slično. I ne zbog higijene na plaži nego zbog pedofila koji se ne stide da slikaju tuđu decu golu i čuvaju te slike u galeriji. Danas sam video dedu od 70+ godina koji slika devojcicu od 5-6, ostao je bez telefona. Bog zna koliko takvih ima da im prođe. Nažalost, promeniti ih ne možemo ali ono što je do nas možemo. Oblačite svoju decu!“, glasila je objava kojom je napravio pravu buru na društvenim mrežama.

Ubrzo su počela da se ređaju pitanja tviteraša, među kojima je bilo i „kako oblačenje može da zaštiti dete“ od predatora.

„Čekajte, zar stvarno mislite da će kupaći na deci zaustaviti nekog bolesnika?“, glasio je tvit korisnice sa područja Balkana.

Ubrzo se ponovo oglasio tviteraš koji je i postavio apel, ovaj put, sa objašenjenjem šta predatori rade sa slikama dece.

„Ne, ali u slučaju da te slike proda ili javno okači niko neće obratiti pažnju na njih niti ih kupiti. Mada okej, vi vašu slobodno pustite gole, ovo je „upozorenje“ onima koji nisu svesni toga“, napisao je on na kraju svog obraćanja.

Izvor: Blic

„Bio je krvav, dobro su ga udesili“: Beograđani pretukli pedofila na plaži u Crnoj Gori

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

95 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap