Balkan Magazin

„Bio je krvav, dobro su ga udesili“: Beograđani pretukli pedofila na plaži u Crnoj Gori

luštice1
Printscreen

Grupa momaka iz Beograda isprebijala je jednog državljanina Srbije na plaži u Crnoj Gori jer su ga videli da krišom snima decu u naselju Rose, na poluostrvu Luštica u blizini Herceg Novog.

Jedan od svedoka velikog incidenta, zbog koga je morala da interveniše i policija, navodi da je pedofila na delu uhvatila grupa momaka iz Beograda.

– Sve se dogodilo u ponedeljak posle podne. Sedeo sam sa grupom prijatelja u jednom poznatom restoranu na Rosama. Tada sam čuo galamu sa obližnje plaže. Pogledao sam i video grupu momaka kako jure nekog čoveka. Izašao sam iz restorana da bih video o čemu se radi i video čoveka kako leži na tlu. Bio je krvav jer su ga momci baš dobro udesili – rekao je očevidac.

Navodi da je saznao detalje incidenta kad je stigla policija.

– Policiju su pozvali iz restorana iako se sam incident dogodio na plaži, a ne u njemu. Кad su došli policajci, uzeli su izjave od momaka, a tada sam shvatio šta se zbilo. Taj čovek je šetao po plaži i slikao je decu telefonom. U tom momentu na plaži je bilo dosta porodica, puno male dece. Ti momci su ga uhvatili, a iskreno da vam kažem, izgledao je kao neki manijak – objašnjava svedok.

Beograđani koji su uhvatili potencijalnog predatora prema njegovim rečima nisu privedeni.

– Policija je posle uzimanja izjava i legitimisanja odvela tog manijaka – objasnio je očevidac čitavog incidenta.

Ovo nije prvi slučaj da su uhvaćeni pedofili koji po plažama prave fotografije dece koja se kupaju. Nedavno se sa sličnim problemom susreo jedan naš državljanin, ali u Grčkoj u mestu Nea Кalikratija.

– Sve je bilo potaman dok se na plaži nije pojavio čudan muškarac koji je snimao devojčice i decu. Tada je počeo ogroman haos. Obavestio sam spasioca da pozove policiju, ali ih nije bilo dva sata. Кrenuo sam za njim nakon čega sam ga uhvatio i 20 minuta sam ga držao za ruku. Bacio je u kantu kameru za podvodno snimanje na kojoj su bili i snimci moje porodice i ćerkica od četiri i devet godina kako se igraju u pesku. Кada je policija stigla već je pobegao – ispričao je čovek iz Srbije.

Slično se dogodilo i u hrvatskom Rovinju gde je uočen čovek star 71 godinu kako krišom snima decu. Strani državljanin je uhvaćen, a kasnije je tvrđeno da je isto činio i godinu dana ranije u jednom kampu na području ovog grada.

Izvor: Kurir.rs

Pred TV kamerama ubio pedofila koji je silovao njegovog sina, u zatvoru proveo 2 dana

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.8K Shares
1.8K Shares
Share via
Copy link