Magazin Srbija

Darija Kisić Tepavčević: Ako se ne razbolite, ostaćete zdravi

„Ako sprečimo da se inficiramo, dajemo ogroman doprinos tome da ostanemo zdravi i da se izborimo sa pandemijom“, izjavila je juče (15. decembar) ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević.

Njena nepobitna mudrost u stilu pronalazača Grunfa iz kultnog stripa Alan Ford izazvala je urnebesne komentare na društvenim mrežama.

Od početka epidemije koronavirusa, koja u Srbiji traje nešto više od devet meseci, čuli smo brojne zbunjujuće izjave, kontradiktorne najave, drugačija mišljenja iz dana u dan. Prednjačila je u tome, bez ikakve sumnje Ana Brnabić, često je građane u dilemu dovodio Predrag Kon, međutim izjava Darije Kisić Tepavčević, koju je dala juče, izbila je u prvi plan.

Naime, ona je ponovila da svaka porodica treba da bude krizni štab. A nakon te najave izrekla je rečenicu za anale, koja je „zapalila“ društvene mreže.

– Svaka porodica treba da bude mali krizni štab, i to nije prebacivanje odgovornosti, već je potrebno da shvatimo koliko su ljudi važne karike u sprečavanju infekcije. Ako sprečimo da se zarazimo, dajemo odgoman doprinos tome da ostanemo zdravi i da se izborimo sa pandemijom – rekla je Kisić Tepavčević.

O izjavi Darije Kisić Tepavčević je izvestio i Radio Sarajevo, koji je, takođe, konstatovao da njena izjava podseća na izjave legendarnog Grunfa, piše portal Direktno.

I dr Kisić zamucala od hvale predsednika i “odavljanja” počasti našem velikom “preteku”

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

370 Shares
370 Shares
Share via
Copy link