Magazin

Radojka Dara piše knjigu o sebi, kaže da su kolege već u strahu od istine, a u svemu joj pomaže Olivera Balašević

dara-bubamara-srbija-danas
Foto: Srbija danas

Srpska pevačica Novosađanka Dara Bubamara piše knjigu o svom životu i, kako kaže, kada je objavi ispašće opšti haos.

Ovo delo domaće književnosti obilovaće detaljima iz sveta estrade, a imena stvarnih likova i događaja biće zaista stvarna.

– Pretprošle godine na Mikonosu sam pomislila „Bože, kada bih ja napisala knjigu to bi ispao opšti haos“. Zvala bi se „Moji principi“. Nisam odmah počela da pišem zbog korone, ali je sada pravo vreme da se bacim na autobiografiju – rekla je Dara Bubamara za Telegraf.

Radojki će u radu na autobiografiji pomagati udovica Đorđa Balaševića Olivera i to po čisto drugarskoj osnovi.

– Pričala sam sa Oliverom Balašević i obećala je da će mi pomoći. Nas dve se družimo, tako da verujem da će mi dati korisne savete – rekla je pevačica.

Knjiga pod radnim nazivom “Moji principi”, pretpostavlja autorka Dara, biće pravi bum.

– Neću navoditi nikakva lažna imena kao što neki rade. Biću iskrena i otkriću sve što ljudi ne znaju o meni, ali i o pojedinim mojim kolegama. Ma sve ću ih imenovati, napraviću pravi bum – rekla je Dara.

Zbog oštrog jezika po kom je poznata, kaže da se “pojedinci već tresu”.

– Mnogi od njih bi trebalo da se plaše moje autobiografije. Sigurna sam da se pojedinci već tresu, ali neka ih. Kao što neću da lažem o sebi, tako neću ni o svojim kolegama. Takva sam, ili nešto radim do kraja ili ne radim uopšte. Olivera će mi pomoći da to lepo sročim – dodala je Dara, piše Informer.

Dara Bubamara je otkrila i otkud poznanstvo s Balaševićima.

– Prijatelj sam cele porodice Balašević, oni su moji Novosađani. Đole je mnogo voleo i poštovao moju majku. Sa Oljom sam ostala u kontaktu. Ona je divna osoba, mnogo mi je teško što je ostala bez supruga – zaključila je Dara.

Radojka Dara Bubamara Kesić Ažić nije prva estradna umetnica koja se bacila u književne vode ili makar izdala knjigu kojoj korice krasi poznato ime i još poznatija fotografija.

Pevač i estradni umetnik Aca Lukas najavio je odavno svoju biografiju, a pri pisanju pomogao mu je novinar Vanja Bulić.

– Godinama me pitaju zašto ne napravim film. Rešili smo da se prvo uradi knjiga. Vanja Bulić je jedini koji bi mogao da prenese najbliže mom načinu razmišljanja i govora. Počeli smo da razgovaramo, to će biti strašno. Neće to biti biografija. Knjiga će biti prožeta samo specifičnim stvarima iz mog burnog života i nekim anegdotama – istakao je jednom prilikom Aca Lukas.

Ova knjiga je već u pripremi i očekuje se da će biti pravi letnji hit.

U zemlji u kojoj je i stvarni život postao rijaliti, jedna od istaknutih književnica postala je i bivša stjuardesa/bivša rijaliti učesnica/bivša žena nekog pevača/pevačica lično Kristina Kija Kockar. Ona je sa svojom knjigom „Moj potpis“ izazvala omanji zemljotres kada su po potpis nagrnuli fanovi.

Književnica je postala i Marijana Mateus, ali u književne vode odavno su se bacile i televizijske voditeljke. Sajam knjiga ne pamti veću ludnicu od one koju je izazvala Zoranaaaaaaaaaaah kada je na štandu svečano potpisivala svoju knjigu. Od prvenca 2015. godine do danas Zorana Jovanović redovno izdaje knjige koje se kupuju ko alva.

Ni Kija Kockar nije imala ovakve reakcije: Vesićeva Knjiga o Beogradu na licitaciji za pomoć bolesnoj deci

Luftika

komentara

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


448 Shares
448 Shares
Share via
Copy link