Novi Sad Vesti

Supruga političara pravila ršum u Novom Sadu, pretila radnicima Parking servisa i čupala sajle

auto pesacki prelaz
Foto: Instagram/ @192_rs

Luksuzni beli “mercedes” stranih registarskih tablica odoleo je “pauku” u Novom Sadu, iako je bio parkiran na trotoaru ispred pešačkog prelaza duže od dva sata, objavio je portal NS uživo.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, radnici novosadskog parking serisa pokušali su da odnesu „mercedes“ parkiran ispred pešakog prelaza, ali se u trenutku dizanja automobila pojavila vlasnica.

„Građani koji su posmatrali scenu kažu da dugo nisu videli tako bahato ponašanje. Automobil je inače više od 2 sata bio parkiran na pešackom prelazu“, objavljeno je na Instagram stranici NS uživo, a prenosi N1.

Podsećamo, sinoć (21. mart) su se na društvenim mrežama pojavile tvrdnje da je pevačica Dara Bubamara navodno napravila skandal kad je saznala da da radnici parking servisa u Novom Sadu pokušavaju da joj odnesu automobil marke Mercedes, koji je, prema ovim navodima, parkirala na sred pešačkog prelaza.

Dara Bubamara je, kad je videla šta se dešava, počela navodno da viče, preti radnicima i da ih vređa, a sve vreme je pokušavala nekog da dobije na telefon.

Sama je, prema ovim tvrdnjama, čupala sajle sa kamiona, a vozilo joj je na kraju spušteno. Nakon neprijatne scene je navodno prebacila auto na drugo mesto, prenosio je nsuzivo.rs, a malo potom oglasila se i Dara.

– Muka mi je više od lažnih, izmišljenih i nameštenih tekstova protiv mene! Sporni automobil je džip Mercedes GLE, a moj auto je AMG GTS! – navela je putem društvenih mreža.

Međutim, u odbranu joj ne ide činjenica da je pevačica nemali broj puta zatečena u istoj situaciji gde pravila parkiranja za nju ne važe, kao i u višestrukom prekoračenju ograničenja brzine.

Nekoliko puta je snimljena kako automobil ostavlja posred kolovoza, ali i kako brzinom od 200 km/h vozi autoputem gde je ograničenje 130 km/h.

Da joj slične bahanalije nisu strane ni u naseljenim područjima govori i primer iz oktobra 2021. kada je novosadski Most slobode preletela sa sumanutih 164 km/h.

Komšije Dare Bubamare su , podsetimo, nedavno otkrile više detalja o pevačici.

– Moja ćerka ide sa Darinim sinom u razred i mogu vam sa sigurnošću reći da je to jedna od najskupljih privatnih osnovnih školi u Novom Sadu. Godina košta i do 5.000 evra, ali u to je uračunato sve. Škola, ručak, dodatni rad sa decom, prevoz, kao i obezbeđenje koje imaju u okviru škole – kaže jedan od suseda.

– Skoro nikada Daru ne vidim da ide peške. Uvek je u automobilu. Vozi dobra i besna kola, a nije joj strano ni da često nagazi po gasu. Ona je prosto taj tip, voli brzu vožnju i očigledno je zavisnik od adrenalina. Sve svoje obaveze obavlja sa automobilom i retko kada je možete videti da šeta ulicom. Pretpostavljam da joj dodatno stvara pritisak kada je ljudi prepoznaju i žele da se fotografišu sa njom – otkrila je komšinica iz zgrade u kojoj živi Dara.

Izvor: Blic, N1

Snimak Dare Bubamare kako svira frulu ruši internet i probija bubne opne (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

95 Shares
Share via
Copy link