Magazin

Vučiću, vidiš li kerine krezave koje su tvoje hijene odvratne pustile da laju?

happy emisija

Proslavljeni bivši vaterpolista, a danas aktivni političar, Danilo Ikodinović, komentarisao je skandalozne javne nastupe Žarka Popovića, bivšeg šefa Odseka za krvne delikte u MUP-u Srbije.

Naime, Popović je u više navrata, a na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, ukazao na Igora Jurića kao krivca za smrt njegove maloletne ćerke Tijane.

– On je otac devojčice koja je ubijena sa 15 godina na magistralnom putu u gluvo doba noći. Gde je tu njegova odgovornost da pusti maloletnu devojčicu u to doba… Kristijane, zamisli ti pustiš svoju ćerku da šeta ispod Plavog mosta… – rekao je Popović.

Ikodinović je tim povodom upitao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li vidi šta govore nekadašnji uposlenici države.

– Imam dve ćerke, 15 i 21 godinu. Vidiš li ti ovo, Aleksandre Vučiću? Vidiš li kerine krezave koje su tvoje hijene odvratne pustile da laju? Vidiš li, nesrećniče, koji i sam ćerku imaš? – rekao je Ikodinović.

– Vidiš li šta rade tvoji savetnici i stvaraoci ovog bezumlja – napisao je Ikodinović, koji je pitao i da li Vučić zna „gde je crvena linija bar kad su deca u pitanju“.

Izvor: Direktno

Jurić o bolesnom napadu bivšeg policajca: Džabe šaljete pse na mene

145 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap