Lifestyle

Danas besplatno iznajmljivanje bicikala u Novom Sadu

Novosađani će danas moći besplatno da iznajme bicikl.  Sezona iznajmljivanja gradskih bicikala “NS bike” će biti završena  u nedelju, 8. novembra, zato iskoristite ovu priliku da se upustite u ekološku vožnju Novim Sadom.

bicikl-mali-ns
pixbay

Kažu da je jedna od karakteristika Novosađana to što ih često možete videti na rolerima ili biciklu. Uskoro ćemo rolere zameniti klizaljkama, a bicikle sankama, ali ostaje nam još malo lepog vremena ove jeseni koje bi trebalo iskoristiti i provesti ga u prirodi.

Nedavno je bila i jedna zanimljiva svadbena povorka na biciklima u Beogradu, nadamo se da će i Novosađani prihvatiti ovaj trend i iznenaditi nas, ako ne ove jeseni, onda s proleća.

bicikl-dete-novi-sad
Foto: Jovana Rakić

Bicikl je najekonomičnije i najzdravije prevozno sredstvo što potvrđuju i različite studije, ne samo kod nas već i u svetu. Ne proizvodi zagađujuće gasove, ne koristi gorivo i štedi vaš novac. Tokom ove vožnje vi održavate kondiciju, pa je ona takođe jako zdrava, jer ste aktivni, što je bolje nego da sedite u zagušljivom gradskom autobusu ili kolima.

Više o tome kada treba učiti dete da vozi bicikl

biciklom-svuda-(1)
Foto: Jovana Rakić

Ovaj tekst o čarobnom prevoznom sredstvu završavamo citatom Đorđa Balaševića.

– A u stvari se samo treba napiti, pa sesti na bicikl… Jer na sreću ćeš pre naleteti, nego je pronaći…

Čitajte između redova, nemojte voziti u pijanom stanju, pa ni bicikl i iskoristite dan kada je iznajmljivanje bickala u Novom Sadu besplatno.

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

46 Shares
Share via
Copy link