Magazin Srbija

Dadilja iz Kruševca mesecima pravila plan o otmici, zaposlila se kao bebisiterka da bi mogla da “pozajmi” bebu

nasmejana beba

Majka dečaka, koga je juče (9. avgust) kidnapovala bebisiterka J. J. podelila je na društvenoj mreži Fejsbuk svoju potresnu priču i apelovala je na majke da vode računa o tome koga unajmljuju da im čuva decu.

Majka bebe je u grupi podelila i fotografiju dadilje uz koju je napisala “ovo je osoba koja je kidnapovala moje dete” i objasnila kako je došlo do toga da je angažuje.

– Pronađena je preko ove grupe i delovala je sasvim normalno prvih par puta kada je čuvala mog sina. Nažalost, juče sam je pustila do parka koji je na par minuta od stana i napravila sam katastrofalnu grešku koje je mogla skupo da nas košta – objašnjava majka i dodaje:

– Dok je bila napolju, non stop mi je slala poruke i slike kako mali spava i kako je sve ok. Molim vas obratite pažnju na nju jer je puštena da se brani sa slobode. Svako dobro, čuvajte se i čuvajte svoje bližnje-napisala je mama.

Kako je dadilja ispričala na saslušanju, ona je živela u vanbračnoj zajednici sa D. S. i ostala je trudna. U decembru prošle godine doživela je spontani pobačaj ali to nikome nije ispričala, a sa partnerom se razišla u aprilu. Ona je dete odnela u njegov stan i predstavila ga kao zajedničku bebu ali je sve odmah priznala u policiji.

Njen bivši partner, D.S. koji je juče priveden zajedno sa J.J. naveo je na saslušanju da ga je bivša devojka pozvala u petak i rekla da će u ponedeljak dovesti njihovo zajedničko dete da ga upozna.

Tako je i uradila a uspaničena mama je pozvala policiju pošto se dadilja nije vratila s njenim detetom u dogovoreno vreme. Prestala je u međuvremenu i da joj se javlja na telefon.

Dete je pronađeno živo i zdravo a ljubavni par je priveden na saslušanje.

Inače, policija je zaključila da je dadilja nekoliko meseci kovala plan kako da pridobije D.S. Tražila je posao bebisiterke kako bi mogla dete da predstavi kao svoje.

Izvor: Kurir

Bebisiterka iz Kruševca ukrala majci bebu, rekla bivšem da je dete njihovo

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

10 Shares
Share via
Copy link