Magazin Srbija

Bebisiterka iz Kruševca ukrala majci bebu, rekla bivšem da je dete njihovo

nasmejana beba

Kada je jutros objavljena priča da se dadilja nije vratila sa bebom u dogovoreno vreme jer je svratila do dečka, bilo je logično pomisliti da je jednostavno izgubila pojam o vremenu jer je bila sa voljenim. Ipak, ispostaviće se da priča uopšte nije tako naivna.

Naime, kako prenose mediji klupko je tek počelo da se odmotava kada su beba i dadilja J.J. pronađene u naselju Mudrakovac u Kruševcu kod njenog bivšeg emotivnog partnera D.S. (40).

Policija je privela i momka i devojku a onda su počeli da izranjaju detalji o njihovoj vezi dugoj devet meseci ali i razlozima odlaska bebisiterke sa bebom na adresu bivšeg partnera.

– Vezu su započeli prošle godine, a razišli su se u aprilu ove godine. Dok su bili u vezi ona je pre oko devet meseci ostala trudna i imala je spontani pobačaj o kom nije pričala. Danas je odlučila da se pojavi kod dečka i da bebu koju je čuvala predstavi kao njihovo dete – rekao je sagovornik Informera zgranut neverovatnom pričom.

Kako je objasnio, D.S. je u policiji rekao da ga je bivša zvala pre tri dana.

– Rekla mu je da dolazi kod njega, odnosno da će da svrati sa njihovim detetom – naveo je sagovornik Informera.

Podsetimo, očajna majka K.K. (38) je danas (8. avgust) prijavila policiji da je izgubila kontakt sa bebisiterkom J.J. koja je otišla sa njenom bebom u šetnju.

– Nesrećna majka pozvala je policiju i rekla da se bebisiterka nije vratila sa bebom iz šetnje u dogovoreno vreme, kao i da joj se ne javlja na telefon. Policija je odmah odreagovala na prijavu majke – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Policija je, s obzirom na situaciju odmah odreagovala i organizovala poteru za J.J koju su ubrzo našli u stanu bivšeg momka.

Izvor: Blic

Dadilja iz Kruševca zaboravila da vrati bebu mami, policija je pronašla kod dečka

OGLAS

28 Shares
Share via
Copy link