Srbija Vesti

Ubadanje nožem u beogradskoj školi zbog rasprave „čiji je kraj jači“

trgovacka skola
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Ubadanju nožem usred učionice u Trgovačkoj školi u centru Beograda prethodila je svađa oko toga „čiji je kraj jači“, saznaju mediji sa lica mesta.

Podsećamo, učenik Trgovačke škole Ž. S. (16) uhapšen je ubrzo nakon što je izbo svog druga iz odeljenja M. K. (17).

Kako saznaje Blic na licu mesta, svađa je krenula oko toga „čiji je kraj jači“, pošto su dvojica tinejdžera iz različitih delova grada.

Izbodeni učenik M. K. je, kako saznajemo, iz Zemuna, a Ž. S. je sa Lekinog brda.

Prema priči očevidaca, Ž. S. je u jednom trenutku svađe rekao Zemuncu da može da dođe u Zemun i da ih „sve izbode tamo“.

Nakon toga bacio je stolicu na druga, a onda potegao i nož. Kako saznajemo, posekao ga je u predelu vrata i ubo u predelu bubrega.

Kako se saznaje, u školu trenutno ne može da se uđe, dok ispred škole za sada nema policije.

Prema rečima očevidaca, nasilnik je „pozvao drugare“, a kako javlja reporter, ispred škole se upravo okupljaju prilično krupni momci, kratko ošišani i istetovirani.

Kako smo već pisali, incident se dogodio oko podneva, a drugi učenici su u pomoć pozvali dežurnog školskog policajca, koji je potom nedaleko od škole i uhapsio nasilnika.

U međuvremenu jedan od profesora je pozvao Hitnu pomoć koja je povređenog M. K. u svesnom i komunikativnom stanju prevezla u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj gde su mu konstatovane povrede i ukazana prva pomoć.

Za to vreme školski policajac je u saradnji sa kolegama iz policijske stanice Stari grad uhapsio napadača i to u Balkanskoj ulici.

Uhapšeni mladić nije pružao otpor prilikom hapšenja nakon čega je priveden u policijsku stanicu.

Šta radiš kada tvom detetu iščaše vilicu jer su joj šiške „raspad sistema“ – platiš 23.000!

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

54 Shares
Share via
Copy link