Lifestyle

Ćerka Željka Mitovića psu slavila rođendan u restoranu u Parizu, let avionom pa jagode i šampanjac

kristina-mitrovic-2

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović, uživa u luksuzu i „jako živi“ sa svojim partnerom, milijarderom Ilijom, a i njen pas ima poseban tretman, pa se mnogi šale da će u sledećem životu biti Kristinin ljubimac.

Kristina ima ljubimca, pomeranca, za kog je veoma vezana i kog često vodi sa sobom na mnoga putovanja i u eksluzivne restorane širom sveta, a ovog puta pokazala je kako je proslavila rođendan svom psu, piše Telegraf.

kristina-pas

Željkova ćerka Andrea Mitrović proslavila je 21. rođendan u Parizu, sa svojom porodicom, u jednom poznatom restoranu, a dan kasnije Kristina je organizovala „proslavu“ za svog psa.

Kristina je prvo objavila sliku ljubimca iz privatnog aviona i čestitala mu „divan dan“, a zatim pokazala rođendansko iznenađenje koje je priredila u restoranu u Parizu.

Ljubimac je dobio specijalnu poruku i slatku poslasticu, „jagode i šlag“ za pse, čime ga je Mitrovićeva ćerka nahranila, a dobio je i šampanjac za pse.

kristina-pas-2

– Srećan rođendan mom specijalnom psu – poruka je koju je Kristina posvetila svom ljubimcu.

Podsetimo, Mitrovićeva naslednica i milijarder Ilija, koji je naslednik „kralja uranijuma“, upoznali su se tokom školovanja u Engleskoj, a svojim načinom života privlače veliku pažnju javnosti.

kristina-pas-3

Kristina i Ilija skoro svake nedelje putuju na neku drugu destinaciju, pa se luksuznim odredištima na koja idu privatnim avionom više i ne zna broj. Takođe, ona se neretko pohvali i skupocenim poklonima, te gestovima pažnje poput ogromnim cvetnih aranžmana, kojima je Ilija doslovce „zasipa“ iz dana u dan.

Moto Kristininog verenika, koji mu piše i na profilu je: „Pravilo broj 1 – Fokusiram se više na novac, nego na ljude, jer nikad nisam sreo dolar koji mi se nije svideo“.

Zašto ste ljubomorni na Kristinu Željkovu? Pa ona se samo verila sa ovim slatkim, prebogatim dečkom!

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

636 Shares
636 Shares
Share via
Copy link