Lifestyle Magazin

Ćerka Monike Beluči je dugo skrivana od javnosti, a sada preti da je zaseni

Deva Kasel je dugo bila skrivana od javnosti, od strane slavnih roditelja. Ali to nije moglo da traje večno – prenosi magazin Elle.

Lepota, gracioznost i smernost su očigledno nasledne.

Tokom braka koji je trajao od 1999. do 2013. godine Vincent Cassel i Monica Bellucci su zaista vodili računa o tome da ne izlažu javnosti svoje ćerke, koje su se sa njima mogle videti tek na retkim porodičnim fotografijama nastalim od strane revnosnnih paparaca.

Međutim, kada je njihova starija ćerka Deva napunila 14 pokazala je interesovanje za modu i majka ju je kao dugogodišnji ambasador brenda Dolce&Gabbana, uputila upravo na tu adresu.

Tako je Deva još tokom proleća ove godine snimila svoju prvu kampanju za legendarni italijanski modni brend i još tada tokom snimanja, lokacija je vrvela od paparaca, te su se vrlo brzo pojavili prvi snimci zanosne lepotice.

deva_cassel_deva_kasel
105.net

Ipak, Monica bdi nad svakim Devinim pokretom, te je uz nju bila tokom čitavog snimanja i praktično je nemoguće videti Devu na javnom mestu bez majke.

S obzirom na njenu prirodnu lepotu i uzevši u obzir da još uvek ne korsti šminku, sasvim nam je jasno zašto je Monica ne ispušta iz vida!

Sofija Loren ima 84 godine, a na izgledu mogu da joj pozavide i 6 decenija mlađe

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

44 Shares
Share via
Copy link