Film Lifestyle Moda

Sofija Loren ima 84 godine, a na izgledu mogu da joj pozavide i 6 decenija mlađe

“Radije ću jesti picu i piti vino, nego imati najmanji konfekcijski broj” – izjava koja na najbolji način sumira životnu filozofiju Sofije Loren, jedne od najlepših žena na svetu i velike filmske dive XX veka.

Slavna Italijanka je često ponavljala da se seks-simbol ne postaje, već da se kao takvi rađamo. Sofija je živi primer da su harizma i stav često vrlo dragoceniji deo ljudske lepote, od puke fizičke spoljašnjosti.

Svaki početak je težak, pa i Sofijin

Danas Sofiju posmatramo neprikosnovenu divu, međutim, nije od samog starta bilo tako. Naprotiv, u Holivudu se i te kako mučila da nađe dobre uloge jer je, verovali ili ne, njen izgled plašio i glumce i reditelje, piše Noizz.

Visoka 1.75m, što na štiklama izađe preko 1.80, bila je atipično krupna za uobičajene holivudske mere u to vreme, zbog čega su je za mnoge projekte odbijali jer nisu mogli da joj nađu dovoljno krupnog partnera.

Prava ljubav

Za razliku od njenih koleginica koje su se po nekoliko puta udavale i razvodile, Sofijin život je obeležila ljubav sa Karlom Pontijem, s kojim je bila u braku do njegove smrti 2007, nakon čega je izjavila da se nikad više neće udavati, jer ne može da zamisli da voli nekog drugog.

Od jurcanja za filmskom karijerom odustala je još sedamdesetih, kada je rodila sinove Eduarda i Karla, kojima je bila posvećena maksimalno.

Porodica pre karijere

“Majka uvek razmišlja dva puta. Jednom za sebe i jednom za svoje dete”.

Iako danas ima pune 84 godine, lepota i šarm je ne napuštaju, a čak i mnogo mlađim koleginicama nije svejedno kad sa njom učestvuju u kampanjama.

Kako uopšte pozirati pored Sofije Loren kad ona svojom pojavom učini da sve okolo bude nevidljivo?

Baš tako je bilo i na svečanoj ceremoniji imenovanja luksuznog kruzera MSC Bellissima, kom je upravo Sofija bila kuma, a kako je izgledala?

Svaki komentar je suvišan.

Monika Beluči nema problema sa iskazivanjem svojih stavova, koliko god bili „šokantni“

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
974 Shares
974 Shares
Share via
Copy link