Magazin Novi Sad

HIT oglas: Novosađanka iznajmljuje muža za sve radnje koje žene ne mogu same da obave

Jedna Novosađanka rešila je da zaradi dodatnu kintu, pa je u oglasu ponudila usluge svoga muža. Ona je na jednu od Halo govornica nalepila oglas u kojem nudi svog muža za razne poslove.

“Iznajmljujem muža za sve radove po kući i van kuće: haus-majstor (sve opravke), nosač, vozač, šetač, maser. Sve što žene ne mogu same. Nije šala.”

Neko bi rekao da nema toga što žene ne mogu same, ali autorka oglasa ili ne misli tako ili ima dobro smišljenu poslovnu strategiju kako da uposli supruga, piše DDL.

Kako je ova žena došla na ideju da iznajmljuje muža, da li mu je to kazna, ili prosto na celu situaciju gledaju kao na legitiman način da njihova porodica dođe do dodatnih prihoda, pokušali smo da saznamo pozivajući navedeni kontak telefon.

Međutim, čuo se samo mehanički glas operatera: “Nažalost, izabrani broj trenutno nije u funkciji.”

Da li je ovo još jedan propali poslovni poduhvat ili je možda baš dobro krenulo, pa se gospođa supruga predomislila da sve to ne ode predaleko… nažalost ostaće misterija.

Ono što je činjenica, to je da ima onih kojima je potreban majstor, nosač, vozač, šetač i maser u jednoj osobi, dokazuje to što nedostaje barem pet, šest isečaka sa brojem telefona.

Mnogo više nego za, sudeći prema ovoj fotografji, časove matematike.

POVEZANO: Pet istina o braku koje morate da znate

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

89 Shares
Share via
Copy link