Recepti

Brzo, lako i ukusno: sjajni recepti za mafine

Fini kokos mafini

Sastojci:

2 belanceta

malo soli

180 gr šećera

1 vanil šećer

150 ml kokosovog mleka

75 ml ulja

150 gr grčkog jogurta

1 kašičica ekstrakta kokosa

140 gr brašna

140 gr kokosovog brašna

prašak za pecivo

mafini koko

Priprema: Belancima dodati so i umutiti cvrst sneg. U drugu posudu staviti šećere, ulje, kokosovo mleko, ekstrakt kokosa i grčki jogurt pa kratko mutiti samo da se poveze. Postepeno dodavati brašna koje ste prethodno pomešali sa praškom za pecivo. Ručno dodajte ovoj smesi sneg od belanaca, pazeći da ne padne. Sipajte u kalupe i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 20 minuta.

Recepti za najbolje poslastice sa jafom i plazmom

Čitajte Luftiku na Google vestima

Ivana Vukovac

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

12 Shares
Share via
Copy link