Magazin

Breskvica progovorila o optužbama zbog pesme “Orlovo gnezdo”: “Ne znam ko je šta tu čuo, ja sam jako ponosna”

breskvica
Foto: Printscreen K1

Na zvaničnom Jutjub kanalu “RTS Pesma Evrovizije” izašlo je svih 28 kompozicija koje su u trci za predstavnika Srbije na “Pesmi Evrovizije”.

U medijima se digla velika bura oko pesme “Gnezdo orlovo” Anđele Ignjatović poznatije kao Breskvice, ona se tim povodom do sada nije oglašavala, a sada je rešila da prekine ćutnju.

Pevačica je istakla da je loši komentari ne dotiču, i da je navikla da ih uvek ima kada ona nešto izbaci.

– To je normalno, pogotovo za mene. Uvek kad nešto izbacim, prvo bude haos, pa onda sve kako treba. Ružno je, jako ružno, neki komentari su besmisleni, ali sam ja toliko ponosna na tu pesmu i jedva čekam prvi nastup, da vide kako zvuči uživo jer mi ne veruju kako će to da zvuči – rekla je Breskvica, pa dodala:

– Svaku pesmu, svaki tekst će svako drugačije da razume. To je i lepota ovog posla. Ne znam ko je šta čuo ovde, mi smo je predstavili kao borbu dobra i zla i da će dobro uvek pobediti, a može i da se prenese na privatne situacije, da se neko pronađe u privatnim borbama koje ima.

– Očekivala sam dosta pregleda, jer imam puno fanova, ali ovakve reakcije i komentare nisam. Mislim da ljudi nisu dugo čuli ovakvu srpsku pesmu – rekla je Breskvica i zaključila:

– Oduvek sam htela da imam jednu ovakvu pesmu, privatno to volim da slušam i smatram da je moj glas baš za takvu muziku. Nije bilo planirano da se prijavimo na takmičenje jer nismo imali pesmu koja dobro predstavlja našu zemlju. I onda me je Heni pozvao, rekao da ima pesmu koju niko neće, a ja hoću. Niko je ne bi hteo jer nije moderna – zaključila je pevačica u emisiji “Kec na jedanaest”.

Breksvicu napadaju zbog pesme za Evrosong, tvrde da poziva na genocid, povezuju je i sa Hitlerom

Izvor: Blic

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link