Magazin

Snimak Breskvice i Teya Dore nakon proglašenje pobednika otkriva u kakvom su odnosu pevačice

breskvica-teya-dora
Foto: Printscreen RTS

Anđela Ignjatović Breskvica i Teya Dora važile su za najveće favorite na Pesmi za Evroviziju, a trijumfovala je Teya Dora sa pesmom “Ramonda”.

Iako su predstavljene kao najveće rivalke, Breskvica je koleginici javno čestitala na pobedi.

– Dobro jutro dragi moji, javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe, tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo). I na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe, želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskva – napisala je Anđela na Instagramu, prenosi Nova.rs.

Njenu priču podelila je i Teya Dora i odgovorila: „Puno mi je srce što smo bile jedna drugoj podrška kroz celo ovo takmičenje. Hvala“.

Da se njih dve zaista podržavaju, svedoči i snimak koji kruži na društvenim mrežama, a koji je nastao nakon proglašenja pobednika PZE. Kada je saopšteno da je to Teya Dora, Breskvica joj je prišla i njih dve su se snažno zagrlile.

– Besmisao svih ratova – stoji u opisu ovog snimka.

Teya Dora oduševila publiku na PZE 2024, ali malo ko zna za veliki bol koji u sebi nosi svaki put kada peva

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link