Magazin Srbija

Naprednjak Jugović za slab rezultat SNS-a krivi Anu iz Jarkova, Đilasa opisao kao korisnu budalu

jugovic-sns

Bratislav Jugović, član SNS, u jutarnjem programu “Probudi se” rekao je da smatra da Ivica Dačić treba da bude u igri za premijera, a da je za slabiji rezultat SNS na republičkom i beogradskom nivou pomalo odgovorna “Ana iz Jarkova“.

– Vučić treba da se sastaje sa svim političkim činiocima u našoj zemlji. To je odgovorno ponašanje. Zato je slogan i bio ‘Mir. Stabilnost. Vučić’. Nisu bili politički činioci, sad su ušli u parlament i sad jesu politički činioci, a pogotovo su u Beogradu politički činioci – rekao je Jugović, odgovarajući na pitanje da li bi Vučić trebalo da se sretne sa Draganom Đilasom, kako bi razgovarali o ponavljanju beogradskih izbora.

On je naveo da njemu ponekad deluje da Đilas radi za Vučića.

– Kandidovanjem Zdravka Ponoša ja sam u jednom trenutku zatekao sebe u razmišljanjima da je Đilas naš igrač. Međutim, to zaista nije tako, ali je par puta bio korisna budala za našu stvar. To govori koliko je on više biznismen, a manje političar – rekao je Jugović, dodajući da Đilas nema talenat za politiku.

On je rekao da je Đilas kandidovao Zdravka Ponoša za predsednika Srbije, izborni proces još nije završen, a Ponoš je napustio svoju stranku.

– Zamislite da je on predsednik Srbije – naveo je Jugović.

On je izjavio da je SPS doneo odluku da podrži Aleksandra Vučića, te da je Dačić išao u kampanju kao budući premijer.

– Čestitam Ivici Dačiću. Smatram da on treba da bude u igri za premijera. Imate i drugi ton iz SNS. Gospođa Mihajlović kaže jedno, Bratislav Jugović drugu – naveo je Jugović.

On kaže da je Vučić potvrdio svoj legitimitet, a da rezultat na parlamentarnim izborima nije onakav kakav bi trebalo da bude.

– Odgovorna je pomalo Ana iz Jarkova. Pomalo je odgovorna i za Beograd. Ona je poverenik. Vi novinari ovih dana ne postavljate pitanje odgovornosti Ane iz Jarkova. Dok je Nebojša Stefanović bio na čelu gradskog odbora u Beogradu protiv sebe je imao Šapića, ne uz sebe. Imao je i Đilasa protiv sebe i daleko bolji rezultat. Nebojša Stefanović ume s ljudima, predivan čovek i predivna energija – rekao je Jugović.

On je podsetio da je doživeo napad na biračkom mestu, da ga je iz SNS zvao predsednik Vučić, Nebojša Steafnović, još nekoliko ljudi…

– Pozvao me Nebojša Čović, Ivica Dačić i armija ljudi iz SPS. Zato su i dobili bolji rezultat, jer imaju odnos prema čoveku. Gradonačelnik Čačka je stavio sina na poslaničku listu SNS i prvoborcima SNS se ne javlja na telefon. I šta očekuje, da će da prođe na izborima kao pre četiri godine – naveo je Jugović.

Poslanik SNS Bratislav Jugović napadnut na biračkom mestu

Izvor: Nova.rs

Čitajte Luftiku na Google vestima

84 Shares
Share via
Copy link