Svet Vesti

Bračni par posle 79 godina braka zajedno napustio ovaj svet u razmaku od nekoliko sati (VIDEO)

bracni par

Filmska ljubavna priča bračnog para iz Oklahome, Džun i Hjuberta Malikotea, završila se prošle nedelje nakon gotovo osam decenija zajedničkog života. Oba supružnika imala su po 100 godina.

Njihov 76-ogodišnji sin Sem je za „Dayton Daily News“ ispričao da se njegova majka teško razbolela nakon američkog Dana zahvalnosti nakon čega je smeštena u hospicij. Hjuberta je to slomilo pa je ubrzo i sam završio na istom mestu.

– On se samo raspao – rekao je sin.

Delili su sobu u hospiciju gde su zajedno proveli pet dana bez svesti. Oko 21 sat 30. novembra Hjubert je preminuo u snu. A prema sinu Semu, uzrok njegove smrti je „slomljeno srce“. Dvadeset sati kasnije, oko 18 sati 1. decembra umrla je i Džun.

– Otišli su zajedno. Tužan sam, a ne bi trebalo da budem. Ko bi mogao očekivati takav život? – zaključio je njihov sin.

Par se upoznao 1941. godine na misi, a venčali su se godinu dana kasnije. Dobili su troje dece, koja su im podarila sedmoro unučadi i 11 praunučadi.

U junu ove godine dali su intervju u kojem su otkrili da se nikad nisu ozbiljno posvađali.

– Nismo išli kroz život bez problema, ali nikad ne bismo učinili ništa što bi povredilo ono drugo. Ako dođe do svađe, možda ćete morati da odete na nekoliko minuta da se smirite. Onda se vratite i promenite temu ili to rešite – poručili su.

Izvor: Index

Zbog ljubavi se preselila u Tanzaniju, ljubi 30 godina mlađeg i zajedno žive u kući od blata

Share via
Copy link