Magazin

Par koji je dilovao u Gradskoj upravi sklonost ka erotici rado delio po Fejsbuku (FOTO)

sexy underwear
Foto: Printscreen

Službenici Gradske uprave u Smederevu, bračni par Srđan i Zorica Cvejić, uhapšeni su zbog posedovanja veće količine narkotika koju su skrivali u svojim kancelarijama.

Neobična priča dobija nastavak interesantan javnosti zbog specifičnog životnog stila supružnika i njihove eksplicitne i provokativne aktivnosti na društvenim mrežama.

Lokalni mediji pišu da je u kancelariji Srđana pronađena je marihuana i kokain, dok je u kancelariji kod njegove supruge Zorice pronađena manja količina droge marihuane i 86 psihoaktivnih tableta.

Oni su izvedeni pred tužioca nakon što im je istekla mera obaveznog zadržavanja gde je, prema nezvaničnim informacijama, Srđan iskoristio svoje pravo da se brani ćutanjem, dok je Zorica navodno ispričala da nije prodavala drogu, ali da je kod sebe imala jer je bila konzument.

„Nakon saslušanja osumnjičenih, Više javno tužilaštvo u Smederevu je stavilo predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Smederevu da se prema S.C. odredi pritvor na osnovu čl. 211. st. 1. tač. 2,3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, a prema Z.C. na osnovu čl. 211. st. 1. tač. 2 i 4 Zakonika o krivičnom postupku“, saopštilo je tužilaštvo za Nova.rs.

Inače, uhapšeni bračni par na društvenim mrežama često objavljuje zajedničke fotografije. Takođe, ako je sudeći po društvenim mrežama oni su u braku od 2019. godine.

Na njegovom profilu mogu se naći fotografije kako planinari, druži se i često komentariše supruzi fotografije.

Uhapšeni je na svom profilu na Fejsbuku okačio i fotografiju na kojoj je njegova supruga oskudno obučena – na sebi ima čipkasti kombinezon, dok je njena zadnjica u prvom planu. Te 2019. godine objavili su slike sa venčanja.

„Ja vidim samo lepe čipkice, dobro usklađene i čisto umetničko delo… Ma da, to ja kažem“, komentarisala je Zorica.

Sudeći po objavama, Srđan se u slobodno vreme bavi fotografijom. Zorica ima veliki broj objava na kojima je obučena u kožnu odeću, kao i čipku, a navodi se i kako su obilazili moto skupove.

Prema medijskim saznanjima, Srđan je zaposlen kao referent urbanizma u Gradskoj upravi, a nije poznato čime se Zorica bavi.

Prilikom pretresa, kod njih je pronađeno ukupno 1175 grama opojne droge marihuana, kamena supstanca nalik na opojnu drogu kokain težine 52 grama, 86 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, 2 digitalne vagice i jedna drobilica.

Uz krivičnu prijavu biće privedeni na saslušanje u prostorije Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Ovo je par koji je dilovao drogu u Gradskoj upravi, u kancelariji im našli marihuanu, kokain i 2 vagice

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

47 Shares
Share via
Copy link