Magazin

Ovo je par koji je dilovao drogu u Gradskoj upravi, u kancelariji im našli marihuanu, kokain i 2 vagice

marihuana-smederevo
Foto: MUP

Tokom jučerašnjeg dana uhapšeni su Srđan C., kao i njegova partnerka Zorica C., kod kojih je u kancelarijama u zgradi Gradske uprave u Smederevu pronađeno više od kilogram marihuane, kokain, tablete sa spiska zabranjenih supstanci, ali i drobilice i dve digitalne vagice.

Bračni par sumnjiči se da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, piše Nova.rs.

O slučaju se oglasilo i Više javno tužilaštvo u Smederevu.

„Dana 28. juna 2022. godine, u saradnji Policijske uprave u Smederevu i Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, uhapšeni su i zadržani do 48 sati S.C. (44) i Z.C. (29), supružnici iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa, kod njih je pronađeno ukupno 1175 grama opojne droge marihuana, kamena supstanca nalik na opojnu drogu kokain težine 52 grama, 86 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, 2 digitalne vagice i jedna drobilica.

Uz krivičnu prijavu biće privedeni na saslušanje u prostorije Višeg javnog tužilaštva u Smederevu“, saopštilo je Više javno tužilaštvo.

Kako pišu lokalni mediji, u kancelariji Srđana pronađena je marihuana i kokain, dok je u kancelariji kod njegove supruge Zorice pronađena manja količina droge marihuane i 86 psihoaktivnih tableta.

Uhapšen diler sa pijace, na tezgi osim voća prodavao i heroin

314 Shares
314 Shares
Share via
Copy link