Magazin Svet

Jednojajčane bliznakinje pokušavaju da zatrudne u isto vreme i sa istim čovekom

bliznakinje
Foto: printscreen/Instagram

Ana i Lusi su glavne protagonistkinje rijaliti emisije “Extreme Sisters”, a pažnju šire javnosti privukle su priznanjem da proteklih godinu dana pokušavaju da ostanu u drugom stanju, u isto vreme i sa istim čovekom.

Roditelji blizance često oblače u istu garderobu, ali ima i onih koji biraju da grade svoj, specifičan stil. Kako prenosi Miror, ovaj par bliznakinja gradio je svoju vezu sa idejom da u isto vreme ostanu u drugom stanju. Ali začkoljica leži u tome što obe imaju istog verenika, odnosno dele jednog muškarca.

Oduvek su se trudile da budu usklađene, a ovo je pravi dokaz. Sestre su u poliamornoj vezi, gde su Ana i Lusi u ljubavnoj vezi sa istim muškarcem Benom Bernom. Svako rođeno dete bilo bi polubrat ili polusestra, a otac Ben bi istovremeno bio i ujak.

Odnedavno su počele da nose bebe lutke sa njihovim likom u javnosti.

– Imale smo problema da ostanemo u drugom stanju. Naš san je da zatrudnimo u isto vreme – ističu sestre koje svoje bebe lutke oblače u iste odevne komade kao što su obučene i mame. Odluku o zajedničkoj trudnoći donele su 2021. godine.

– Nikada pre nismo radile test na trudnoću. Imamo 35 godina, i odlučile smo da sada imamo decu. Doživele bismo srčani udar da je jedna trudna, a druga nije. Radimo tako da obe zatrudnimo, a ne samo jedna – pričaju Ana i Lusi.

– Definitivno će biti veliki izazov da zatrudne u isto vreme. To je veliki pritisak za jednog muškarca. Pretpostavljam da je to više zadatak – rekao je Ben.

Ovaj par živi u Australiji, gde poliamorija nije legalna, i zajedno su od 2012. godine. Pošto nisu mogli da se venčaju, verili su se prošle godine.

Izvor: Prva

Lekari rekli da sijamske bliznakinje Hensel neće preživeti noć, ali diplomirale su, bave se sportom i uživaju u životu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
48 Shares
Share via
Copy link