Magazin Srbija

Novi detalji u slučaju braće Hofman: Konobar i dostavljač sa snimaka tvrde da je sve bila šala

miljan-ljuban-2

Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana su dvojica oštećenih muškaraca u slučaju koji se vodi protiv braće Ljubana i Miljana Vidovića, poznatijih kao braća Hofman.

Kako piše Kurir, svoje iskaze u tužilaštvu dali su dostavljač hrane i konobar, koji se nalaze na snimcima obajvljenim na društvenim mrežama, a na kojima se vidi kako ih Miljan Vidović maltretira, zavrće uši, grize i šamara.

– Ni jedan ni drugi oštećeni se nisu pridružili krivičnom gonjenju Vidovića, i izjavili su se da su snimci bili šala! Dostavljač hrane i konobar ispričali su da su snimci nastali po ranijem dogovoru i da je sve bila gluma i šala- otkriva izvor Kurira, upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, dostavljač hrane je, navodno, rekao i da poznaje Miljana Vidovića.

– Poznajem ga jer mu inače stalno donosim hranu – navodno je rekao dostavljač.

Advokat Marko Janković, koji brani osumnjičenu braću Hofman nije želeo danas da komentariše izjave dvojice oštećenih. On je kratko potvrdio da su saslušani u tužilaštvu.

– Ostalo je da bude saslušan još jedan svedok i dok istraga ne bude okončana, ne bih iznosio detalje – rekao je advokat Janković, koji brani braću Hofman.

Podsetimo, braća Hofman, inače bokseri, uhapšeni su 10. novembra u jednom beogradskom tržnom centru i od tada se nalaze u pritvoru. Inače, danima pre hapšenja društvenim mrežama su kružili uznemirujući video-snimci na kojima oni maltretiraju ljude.

Na jednom objavljenom videu zabeleženo je kako osumnjičeni Miljan Vidović u donjem vešu bije dostavljača hrane, govoreći mu: “Što si slao poruke mojoj ženi?”.

Na drugom videu, zabeleženo je kako Miljan maltretira jednog konobara zbog, kako se čuje na snimku, papagaja.

Nakon hapšenja braće Hofman, oni su saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilastvu u Beogradu, gde su izneli odbranu negirajući izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret.

Kako su braća Hofman dobila nadimak? Za sve je kriv njihov otac i nemačka mašina

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link