Magazin

Nema kraja šokovima sa Hofmanima: Tata i deda braće nasilnika snimili porno film

tata-hofman
Foto: Printscreen

Miodrag Vidović, poznatiji kao Miško Hofman, otac dvojice batinaša Miljana (31) i Ljubana (28) koji su uhapšeni u petak u jednom beogradskom tržnom centru, pre nekoliko godina, u jednom intervjuu, hvalio se snimkom za odrasle koji je snimio zajedno sa svojim ocem.

Miško Hofman to je otvoreno rekao u razgovoru za “Info Bijeljina“.

– Pošto, s obzirom na moje godine, već sutra mogu da odem sa ovog sveta, reći ću vam iskreno – moj otac, koga sam smatrao kraljem ovog grada, i ja, snimili smo po*** film koji traje sat i po. Sve to ima na snimku! E upravo mi je to žao, što nisam još više dao gas i što se nas dvojica još više nismo upustili u akciju! Ne sramim se, čak živim za to da pozovem sve moje Srbe i muslimane Bijeljince, da iznajmim kino salu i da svi zajedno gledamo taj film i zezamo se – bez zadrške je rekao otac braće Hofman.

Miodrag Vidović se već oglašavao povodom ponašanja svojih sinova. On je napisao neobičan testament, kojim je želeo da sinove, kako je ranije ispričao, sa stranputice kojom su krenuli, iz legla kriminala, vrati na pravi put. On se tada sinova odrekao preko novina.

– U sukob sa sinovima došao sam zato što sam video da su se uhvatili lošeg društva. Ja nemam nikad izgovor, uvek priznajem. Oni su foliranti, ja sam ih učio da se bave naukom, sportom i muzikom. Oni su završili paralelno i muzičku školu, strašno su svirali violinu, Miljan je imao i koncerte. Oni su mene slušali sve dok su bili sa mnom, do 20. godine. Kad je Miljan napunio 19 i uzeo 20. godinu, dolazi upis na Medicinski fakultet u Novom Sadu. Postao je juniorski prvak sveta i rekao je “Ćale, ja hoću medicinu”. Slomio je nogu na jednom meču u Novom Pazaru, gde je video šta je doktor – kazao je Miodrag kada je u februaru 2019. gostovao na Hepi televiziji.

– U sukob sa sinovima došao sam zato što sam video da su se uhvatili lošeg društva. Ja nemam nikad izgovor, uvek priznajem. Oni su foliranti, ja sam ih učio da se bave naukom, sportom i muzikom. Oni su završili paralelno i muzičku školu, strašno su svirali violinu, Miljan je imao i koncerte. Oni su mene slušali sve dok su bili sa mnom, do 20. godine. Kad je Miljan napunio 19 i uzeo 20. godinu, dolazi upis na Medicinski fakultet u Novom Sadu. Postao je juniorski prvak sveta i rekao je “Ćale, ja hoću medicinu”. Slomio je nogu na jednom meču u Novom Pazaru, gde je video šta je doktor – kazao je Miodrag.

Na pitanje da li su njegovi sinovi oteli čoveka u Bijeljini, Miodrag je rekao:

– Istina. Sve je istina. Oni su na međunarodnoj poternici, a ovde se ponašaju kao da su Majka Tereza, vitezovi. Oni nemaju empatiju ni prema kome. Oni su kidnapovali, oteli, terete se za otmicu, njih dvojica i još neki dečko iz Loznice. Kidnapovali su nekog prevaranta koji je bio moj insajder, koji ih je pratio. Odveli su ga na moju vikendicu na Drini i tamo su ga, izgleda, malo maltretirali. Moji sinovi se mene plaše, oni su kukavice.

– Oni su foliranti, takvih ima po Beogradu koliko hoćete, a preda mnom stoje mirno! Već 4 godine priča da će da završi medicinu, on je lažov i folirant! On je moj sin, ali on se svaki dan sve više kvari. Dolazim u dilemu da idem na DNK analizu da vidim jesu li oni moji biološki sinovi – kazao je tada otac braće Hofman.

– U testamentu sam napisao da se odričem svojih sinova i da svu svoju imovinu poklanjam Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije – citirao je Vidović šta je napisao u testamentu. U njemu se, ipak, ogradio, pa je sinovima dao rok od tri godine da se poprave te da će on, ako primeti boljitak, promeniti testament i odluku.

– Moji sinovi moraju da odgovaraju! Oni su toliko dela napravili, gospodine Mariću. Oni moraju da idu u zatvor, oni žive u iracionalnom svetu – objasnio je Miško Hofman prilikom gostovanja na Hepiju.

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović uhapšeni su u prošlog petka u jednom restoranu u Beogradu u tržnom centru zbog snimaka na kojima se vidi kako maltertiraju i prete osoblju ugostiteljskih objekata.

Otac ih se odrekao preko novina: Ko su braća Miljan i Ljuban koji prete ugostiteljima u Srbiji i RS?

Izvor: Telegraf

Čitajte Luftiku na Google vestima

74 Shares
Share via
Copy link