Poznati Vesti

Boriša Simanić se ne predaje: Moguće je da opet zaigram (VIDEO)

borisa simanic
Foto: MN Press

Srpska javnost osetila je olakšanje kada se Boriša Simanić pojavio među saigračima, basketašima i Novakom Đokovićem u utorak uveče na balkonu Skupštine Grada.

Oporavak od operacije tokom koje mu je odstranjen bubreg dobro teče, te se reprezentativac Srbije zajedno sa saigračima vratio iz Manile sa Svetskog prvenstva, a onda i došao na tradicionalni doček.

Jasno je da mu predstoji dug oporavak i trenutno je neizvesno da li će se uopšte vraćati na parket, ali Simanić se ne predaje. U izjavi za Prvi program Radio Beograda, koju je preneo RTS, rekao je da postoji mogućnost da ponovo zaigra.

– Odlično sam stvarno. U početku je bilo baš nezgodno, ali iz dana u dan je sve bolje. Počeo sam i da hodam i da jedem, tako da se nadam ubrzanom oporavku… Zasad ne znam mnogo. Naravno, moguće je da opet zaigram. Znam samo da tri meseca ne smem ništa da radim. Posle toga me očekuju analize pod fizičkim naporom i onda ćemo sve znati posle toga – naveo je Simanić.

Košarkaš Saragose povređen je u meču trećeg kola Mundobasketa protiv Južnog Sudana, kada ga je laktom udario Nuni Omot. On se izvinio Simaniću i rekao da nije bilo namere da ga povredi, međutim, srpski reprezentativac je morao na operaciju posle koje je došlo do komplikacija, te je mu je odstranjen bubreg.

Sve vreme saigrači su mislima bili uz njega, a kada im se javio to im je dalo dodatni motiv da stignu do finala Svetskog prvenstva.

– Pošto sam imao dve operacije, praktično pet dana nisam znao za sebe. Nisam imao ni telefon. Kada sam prvom prilikom uspeo fizički da dođem do mobilnog, poslao sam im poruku i to ih je stvarno moralno podiglo. I meni su značile njihove pobede, tako da smo se na taj način međusobno dopunjavali. Pratio sam ih preko mobilne aplikacije – ispričao je Simanić.

Izvor: Mozzart Sport

Jokić se razgolitio, pa u transu slavio sa košarkašima i Novakom (VIDEO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link