Magazin

“Samo životarim, patim od raznih boleština”: Borba Čorba iskreno o starosti i 28 godina mlađoj supruzio

bora-corba
Foto: Printscreen / Dok anđeli spavaju

Frontmen grupe “Riblja Čorba”, Bora Đorđević (71) otvorio je dušu o svojoj najvećoj ljubavi, supruzi Dubravki koja je 28 godina mlađa od nje i koja je njegova najveća podrška.

Čuveni muzičar Bora Đorđević pokazao je pred kamerama novu tetovažu, koju je uradio iz ljubavi prema 28 godina mlađoj supruzi Dubravki, a onda i otkrio kako je počela njihova ljubav.

– Kad sam video Dubravku, znao sam da je to to. To je bilo u Mariboru, na katolički Božić. E, onda je ona došla u Beč… Onda sam ja došao u Ljubljanu kod nje, s namerom da ostanem dan, dva, a ostao sam sedam dana. Vrlo brzo mi je bilo jasno da pored nje mogu da živim i da dišem – rekao je Bora Đorđević u emisiji Mire Adanje Polak i prisetio se mladosti.

– Uvek mi ono što je nekad bilo izgleda lepše… Znate ono: “E, kad sam ja bio mlad…”, to je to valjda… Valjda je svakome svoja mladost lepa. Ja, međutim, imam i lepu starost. Uživam ovde.

Bora Čorba je citirao i stihove nove pesme, koja kako kaže opisuje njegovo trenutno stanje, prenosi Blic.

– Da čujete moju novu pesmu… “Zaista ne volim to što starim, postajem matora lenština, ne živim, samo životarim, i patim od raznih boleština… Ovde se osećam k’o i svi stranci, dok zadnje dane odrađujem, sve ljude držim na distanci i samom sebi dosađujem”.

Podsetimo, koncert benda “Riblja Čorba” koji je trebalo da se održi 30. decembra od 20 časova na Trgu kralja Milana u Nišu je bio otkazan zbog lošeg zdravstvenog stanja frontmena benda Borisava Đorđevića.

Bora Čorba otkrio zašto je Bajaga izbačen iz grupe: Zvali smo ga, ali nije hteo da dođe

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link