Magazin

Pajtić: Miki Manojlović slagao da sam članove žirija Sterijinog pozorja nazvao go*nima

pajtic-manojlovic
Bojan Pajtić i Miki Manojlović Foto: Ivan Dinić/Nova S/Dragan Mujan/Nova.rs

Nakon što je glumac Miki Manojlović u emisiji „Persona non grata“ na televiziji N1 rekao da je profesor prava na novosadskom Univerzitetu Bojan Pajtić članove Sterijinog pozorja nazvao „go…ma“, bivši predsednik Demokratske stranke kaže da je reč o prostačkoj laži i da nema nameru da ovakvim napadima bude ućutkan.

Gostujući u emisiji „Persona non grata“, glumac Miki Manojlović izjavio je da je bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić svojevremeno članove Sterijinog pozorja nazvao pogrdnim rečima.

– Stiže Tviter demokrata, čoveka za koga sam glasao, koji je jedno vreme bio i predsednik stranke, Demokratske stranke, koji se zove Bojan Pajtić. Tviter, koji kaže „ona go**a“, a to smo mi, nas pet, mi smo ta go**a… Ona go**a, kaže, nisu dala nagradu… recimo… ovom… Kokanu Mladenoviću – rekao je Manojlović.

Pajtić je odmah odgovorio na Tviteru.

„Miki Manojlović večeras prostački slagao da sam članove žirija Pozorja 2017. na Tviteru nazvao go.nima! 1. prezirem vulgarnost; 2. nikada u životu ne bih uvredio pok. Isidoru Žebeljan i Eminu Elor; 3. tvit se jasno odnosi na neimenovanog člana, a Manojlović se očito, prepoznao“, napisao je Pajtić i podsetio na to šta je tačno 2017. godine napisao ovim povodom:

„Član žirija Sterijinog pozorja vrši pritiske da Kokanova fantastična predstava, iz političkih razloga, ne dobije nijednu nagradu. Banda“.

U razgovoru za Nova.rs Pajtić dodaje da odbija da bude ućutkan.

– Najveća greška Mikija Manojlovića je to što je prevideo da u 21. veku internet i Tviter pamte sve i da je dovoljno svega nekoliko minuta da se proveri ko je šta rekao. Manojlović je očigledno brutalno slagao. Želeo je da ostavi utisak o meni kao o vulgarnoj osobi koja bi javno izgovorila nešto što ni u privatnom životu nikad ne govori – kaže Pajtić za pomenuti portal.

Interesantno je, kako dodaje, da su ga u istom danu spomenuli i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Manojlović.

– Mogu da im poručim samo da ne nameravam da se bavim politikom, ali ne nameravam ni da ćutim. Odbijam da budem ućutkan tako brutalnim lažima – zaključuje Pajtić.

Miki Manojlović: Vučić je De Gol za našu političku sredinu i opoziciju

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

112 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap