Magazin

Bivši ministar (69) i desna ruka Slobodana Miloševića šeta 40 godina mlađu ženu

bane-ivkovic
Foto: Kurir

Branislava Ivkovića (69), bivšeg ministra i člana Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS), uslikao je paparaco Kurira u šetnji sa 40 godina mlađom ženom.

Par je „uhvaćen“ na Novom Beogradu dok se ljubaka i šeta držeži se za ruke, a potom i kako odlaze u jedan restoran.

Prema saznanjima do kojih je došao pomenuti portal, dama koju je Bane juče na Novom Beogradu držao za ruku nije iz prestonice.

– Poreklom je iz Vojvodine, a radi u Opštini Bor. Povremeno ih ljudi i viđaju ovde zajedno – kaže sagovornik Kurira iz Bora.

Inače, Bane iza sebe ima dva braka. Dugo godina je bio oženjen Bosiljkom sa kojom ima četvoro dece: tri ćerke i sina, a po drugi put se oženio 2005. godine sa TV novinarkom Biljanom Popović i sa njom ima ćerku.

Očigledno je da su oboje bili opušteni dok su zagrljeni šetali, pa se postavlja pitanje da li je to politički veteran na putu da po treći put stane na „ludi kamen“.

Podsećamo, Bane iza sebe ima dva braka. Dugo godina je bio oženjen Bosiljkom sa kojom ima četvoro dece: tri ćerke i sina, a po drugi put se oženio 2005. godine sa TV novinarkom Biljanom Popović i sa njom ima ćerku.

Novinarka (31) u braku sa srpskim političarom (67), čekaju devojčicu, jedno drugom persiraju

Izvor: Kurir

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

145 Shares
145 Shares
Share via
Copy link