Magazin

Bivša devojka Novaka Đokovića za nastup uzme 30.000 €, traže joj da se skida u toples na sceni

novak-bivsa-devojka
Foto: Tanjug/Instagram/@ladyleeofficial

Di-džej Lidija Popović, poznatija kao Lady Lee, je bivša devojka Novaka Đokovića, koja za nastupe, navodno, uzima po 30.000 evra,

U vezi sa najboljim teniserom sveta Lidija je bila pre više od 10 godina, pre nego što je Novak počeo da se zabavlja sa sadašnjom suprugom Jelenom, a ona je nedavno otkrila i kako pamti vezu s Đokovićem.

– Novak je predivan u svakom smislu te reči. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo reči hvale – rekla je Lidija za „Srpski telegraf“ svojevremeno i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

– Nama su se putevi razišli, u tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado setim tog perioda, volim da pamtim lepe stvari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

Lidija je otkrila i da joj na nastupima muškarci često traže da se skine u toples, prenosi Blic.

– Nikad se ne bih skinula na sceni, a mnogi misle da to radim na nekim žurkama. Jesam liberalna osoba, ali ne bih išla do te mere samo radi senzacije. Na bini sam surovi profesionalac, tako da niko ne može da očekuje od mene da bacam majicu u publiku ili da ostanem u toplesu. Svim ženama sugerišem da se ne slikaju u bikiniju dok su na stejdžu jer se onda stvara pogrešna slika. Muškarci stalno dobacuju takve stvari, ali ja se samo šmekerski nasmejem – rekla je ona tada za pomenuti list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

Veliki Novak Đoković pomaže decu poginulih rudara iz Sokobanje sa 20.000 €

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

15 Shares
Share via
Copy link